AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Delta Motors akcija: Vreme je za BMW Serije 3

Delta Motors akcija: Vreme je za BMW Serije 3

Delta Motors i BMW su pripremili jedinstvenu akciju za kupovinu BMW automobila koja važi od 24. februara, za ograničen broj vozila sa lagera. Imate priliku da postanete vlasnik novog automobila BMW Serije 3 za 27.990 €...

U saradnji sa BMW Financial Services, pružamo vam odlične uslove finansiranja uz kamatnu stopu od 5,5%. Uz svaki kupljeni BMW automobil, kupci dobijaju 4 benefita:  4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, mogućnost otkupa vozila staro za novo, kao i odlične uslove finansiranja.

BMW Serije 3 postavlja nove standarde u smislu sportskih karakteristika, elegancije i udobnosti. Osim osnovne verzije, izbor BMW Serije 3 je proširen na tri varijante opreme – Sport linija, Luxury linija i Modern linija. Svaka od ovih linija predstavlja individualan karakter sportske limuzine, sa ekskluzivnom kombinacijom materijala visokog kvaliteta i nenadmašnim kvalitetom izrade koji još više naglašava prepoznatljivi BMW dizajn.

Delta Motors akcija: Vreme je za BMW Serije 3

Pozivamo sve zainteresovane kupce da zakažu test vožnju i da nas posete u našem salonu u Radničkoj 8 na Čukarici.

Delta Motors

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje