AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BASF razvija boju za novi Folksvagenov SUV model

BASF razvija boju za novi Folksvagenov SUV model

Svojim vanvremenskim dizajnom, jasnim oblicima i specijalnim efektima plave boje, Folksvagen je na Severnoameričkom međunarodnom sajmu automobila u Detroitu predstavio koncept vozilo nove SUV generacije: CrossBlue...

Folksvagen je specijalno dizajnirao auto za Sjedinjene Američke Države i Kanadu, a stručnjaci kompanije BASF iz Vircburga  razvili su boju.

SUV model srednjih dimenzija dugačak je 4, 99 metara, i širine je oko 2 metra. "CrossBlue", sa šest sedišta, pokreće 306 konjskih snaga. Ne iznenađuje činjenica da spoljašnji izgled automobila karakteriše vrlo lepa biserno plava boja koja osvaja posmatrače svojim izgledom. Lak je u skladu sa aluminijumskim felnama i delovima karoserije od nerđajućeg čelika. Vodeći tim za boje kompanije BASF u Vircburgu razvio je boju u bliskoj saradnji sa Folksvagenom.

Kompanija BASF je dugi niz godina pouzdan partner Folksvagena širom sveta, isporučujući proizvode od elekrtroforetičkih do bezbojnih lakova. Pored toga, kompanija BASF je sistemski dobavljač sa servisnim timom na licu mesta u mnogim postrojenjima Folksvagena.

BASF razvija boju za novi Folksvagenov SUV model

O kompaniji BASF Coatings

BASF Coatings razvija, proizvodi i plasira spektar visoko kvalitetnih inovativnih OEM premaza za automobile, završnih lakova za automobile, industrijskih premaza, kao i dekorativnih boja. BASF ima značajnu poziciju na tržištu u sektoru premaza u  Evropi, Severnoj Americi, Južnoj Americi i azijsko-pacifičkom regionu. Kompanija BASF Coatings ostvarila je 2011. godine prodaju na svetskom nivou u vrednosti od 2, 8 milijardi evra.Internet adresa je www.basf-coatings.com. Možete preuzeti kopiju magazina "Coatings partner" namenjenog kupcima na www.coatingspartner.com.

BASF

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje