AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Junajted na mestu vozača

Junajted na mestu vozača

To je bio dan pun iščekivanja i uzbuđenja na terenu za trening Mančester Junajteda (Manchester United), kada su igrači i stručni štab kluba dobili ključeve za njihova nova Chevrolet vozila, u sklopu sponzorskog ugovora sa klubom. Izabrani modeli su okarakterisali potrebe i životne stilove igrača, a Chevrolet Captiva se pokazala jednim od najpopularnijih modela.

Junajted na mestu vozača

„Naš portfolio Chevrolet modela je stručnom štabu i igračima Mančestera ponudio širok izbor u skladu sa njihovim stilom života, bilo da je u pitanju Captiva, električni Volt sa produženim dometom ili modeli ikone Camaro i Corvette“, kaže Alan Bejti, potpredsednik sektora za prodaju, uslugu i globalni marketing. „Sjajno je videti Mančester Junajted za volanom, kako u ligi tako i u našim kolima.  

Pored toga što su preuzeli svoje automobile, neki igrači su dobili i specijalne savete o vožnji i bezbednosti od strane vozača Corvette Racing tima, Olivera Gavina, a to iskustvo je dodatno pojačalo uzbuđenje ovoj primopredaji vozila.

Robin Van Persi, koji se odlučio za Captiva model, kaže: „Ja imam dvoje dece tako da je ovo stvarno dobar automobil za mene – ovo je porodični automobil. Stvarno lepo izgleda, i dobar je auto.“ Ovaj 29-godišnjak je nedavno stigao u Mančester Junajted, ali već je ostvario veliki uticaj i trenutno je najbolji strelac Premijer lige sa 18 postignutih golova.

Njegov kolega iz Holandije Aleksander Batner je takođe odabrao Captiva model. “Ovo je stvarno dobar automobil, prostran je, često mi dolazi porodica iz Holandije u posetu tako da je lepo da imamo dovoljno prostora na raspolaganju kad idemo negde“, rekao je.

Golman Sem Džonston i Nik Pauel su odabrali električni put sa Voltom. Vezni igrač Pauel kaže: „Drugačiji je osećaj, mnogo je tiši... osećaj je futuristički, posebno kada je u pitanju ušteda energije.“

Chevrolet Camaro od preko 400 KS i najnovija Chevrolet Corvette su bile izbor srećnog napadača Vejna Runija, defanzivca Patrisa Evra, veznog igrača Majkla Karika  i meksičkog golgetera Havijera Ernandeza.

Junajted na mestu vozača

Vejn Runi je bio zadovoljan svojim Camaro Coupe modelom: „Sjajan je, očigledno sjajno izgleda i uzbuđen sam što ću ga voziti. Kada sam ih video sve zajedno, pomislio sam da mi ovaj najbolje stoji, lepo izgleda a i dobro će voziti. Odabrao sam model sa ručnim menjačem jer mislim da je odlično kada možeš u potpunost da iskoristiš sportski automobil.“

Patris Evra je takođe odabrao Camaro Coupe: „Sviđa mi se oblik automobila, fantastičan je. Sad sam se prvi put provozao u njemu i bio sam zaista iznenađen, odlično vozi i možete da osetite da je stvarno moćan. Jako sam srećan.“

Majkl Karik je rado seo za volan sportskog automobila u njegovoj Corvette GS: „Nekada sam imao Dodge Vipera, ali već neko vreme nisam imao sportski automobil, tako da je ovo sjajna prilika za mene. Kada sam dobio priliku da dobijem ovaj Corvette model, ugrabio sam je!”

Junajted na mestu vozača

Havijer Ernandez je odabrao Corvette jer je njegov izbor baš po njegovoj meri: „Pogledao sam Camaro i Corvette, ali ovaj automobil nije prevelik, baš kao ja, dosta smo slični!“, kaže. „Ovo je jako dobar auto i jako sam srećan što mi ga je Chevrolet ponudio.“

Primopredaju automobila igračima i stručnom štabu Mančester Junajteda možete videti ovde.

Chevrolet je postao zvanični automobilski partner Mančester Junajteda kao deo sponzorskog ugovora potpisanog 2012.godine. Chevrolet logo će se naći na dresovima Crvenih đavola od sezone 2014/2015.

Chevrolet

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje