AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Tokom protekla četiri meseca za volanom Astre GTC smenjivali su se naši poznati pevači, voditelji, kuvari i glumci, a gledaoci televizije Pink i ljubitelji Opela svake nedelje u podne imali su specijalnu priliku da se uvere u njihove vozačke veštine...

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Nakon izuzetno uzbudljive sezone Opel VIP Challenge-a konačno smo dobili trojicu najbržih finalista, od ukupno četrnaest takmičara - sedam muškaraca i sedam žena.

Neki od takmičara su tajno vežbali i spremali se za nastup u Opel VIP Challenge-u, dok su se drugi prvi put našli za volanom. Bilo je i onih koji su se već posle prvog odvezenog kruga na Adi Huji pretvorili u prave test-vozače, dok su se neki podsetili kako se koristi manuelni menjač, a drugi žrtvovali prvo vreme na tabeli zarad sporije, ali sigurnije vožnje. Međutim, svi takmičari, kao i verni gledaoci su se sjajno zabavili, a Opel Astra GTC se bez problema suočila sa svim izazovima koje su joj na stazi Ada Huja postavili naši VIP vozači.

U veliko finale se na prvom mestu plasirao Petar Gajić ‘’Prvi kuvar Srbije’’ koji je najbrži krug na Adi Huji odvezao za samo 47,00 sekundi. Sa drugog mesta u finale je ušao i Željko Joksimović sa vremenom od 47,25 sekundi, a sa trećim najboljim rezultatom, 48,55 sekundi, u finalu se našao još jedan pevač – Nemanja Stevanović. Saša Kovačević i Stefan Cvijović su ostali na četvrtom i petom mestu, dok je Anabela Bukva ne samo najuspešnija žena, već se nalazi i na šestom mestu u generalnom plasmanu. Iza nje su Sandra Prodanović, Rada Manojlović, Ana Nikolić i Tamara Filipović, koje su takođe jedan krug 800 metara duge staze prešle za vreme manje od minuta, a iza njih su se našli Ivana Panzalović, Saša Pantić i Igor Blažević.

Trojica najbržih finalista u nedelju, 10. februara tačno u podne, sešće još jednom za volan Astre GTC u borbi za trofej i titulu najbržeg VIP vozača. Ljubitelje Opela, dobre vožnje i odlične zabave u nedelju na TV Pink očekuje poslednja epizoda Opel VIP Challenge-a nakon koje će saznati koja poznata ličnost je najbolji VIP vozač.

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Opel

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje