AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Bentley Flying Spur spreman za Ženevu + VIDEO

Novi Bentley Flying Spur spreman za Ženevu + VIDEO

Druga generacija luksuznog sedana na bazi modela Bentley Continental postaje realnost. Pred nama je prva zvanicna skica, koja otkriva linije ovog automobila, a iz britanske kompanije stiže vest, da ce novi model nositi ime Bentley Flying Spur...

Bentley Continetal Flying Spur se pojavio 2005. godine, kao reakcija na potrebu manjeg i modernijeg lukuznog sedana, a zapravo je to bio sedan na bazi kupea Continental GT. Reakcija javnosti je bila mlaka, ali predstavnicima bogate klijentele, koja se nalazi van diskusija na internetu, automobil se svideo i zato Flying Spur dobija naslednika. Testni prototip se već vozi na ulicama, a premijera bi trebala biti održana na sajmu automobila u Ženevi. Neki izvori navode, da će premijera biti održana U Shangaju ili New Yorku.

Posle osam godina tržišne egzistencije, pomenuti model će dobiti naslednika, u obliku nove generacije. Da će to biti nova generacija ovog sjajnog automobila, potvrđuje i činjenica, da će automobil nositi naziv Bentley Flying Spur (oznaka Continental je izbačena iz naziva).

Na novom promo videu, možemo primetiti, da automobil ima potpuno nove stubove karoserije i linije bočnih prozora. Promene možemo očekivati i u izgledu prednjeg i zadnjeg dela. Pokretaće ga W12 i V8 motori, upareni sa osmostepeni automatizovanim menjačem i pogonom na sve točkove.

VIDEO:



Automagazin.rs

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje