AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Za Olimpijsko zlato u Riju 2016. - Fiat 500 L na poklon

Za Olimpijsko zlato u Riju 2016. - Fiat 500 L na poklon

Na svečanosti u beogradskom hotelu Metropol Palace generalni direktor kompanije FIAT Automobili Srbija Antonio Ćesare Ferara i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac potpisali su Ugovor o sponzorstvu...

Ovim ugovorom se ova kompanija, koja je lider u automobilskoj industriji u Srbiji, već u prvoj godini novog olimpijskog ciklusa priključila sponzorskom pulu MI SMO TIM RIO 2016.

Sportisti koji u individualnim sportovima osvoje zlatnu medalju na igrama u Riju 2016, od FIAT – a će na poklon dobiti FIAT 500L, dok će timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojiti 500L koji će FIAT pokloniti njihovom savezu.
 
 „Veliko nam je zadovoljstvo, da kao kompanija sa globalnim “olimpijskim iskustvom”, budemo prvi u ovom četvorogodišnjem projektu i da aktivno podržimo, ne samo pripreme najboljih srpskih sportista za Rio 2016 godine, već i da učestvujemo u stvaranju mladih, budućih talenata koji su definitivno S PONOSOM STVORENI U SRBIJI!  Duboko verujemo da FIAT zajedno sa Olimpijskim Komitetom predstavlja TIM ZA RIO!“, rekao generalni direktor kompanije FIAT Automobili Srbija, Antonio Ćezare Ferrara na današnjoj svečanosti.

Za Olimpijsko zlato u Riju 2016. - Fiat 500 L na poklon

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac zahvalio se na podršci i poželeo kompaniji FIAT dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije: „Kompanija FIAT Automobili Srbija je lider u automobilskoj industriji u Srbiji, a naši najbolji sportisti svakako zaslužuju podršku najboljih. U ime Olimpijskog komiteta Srbije i naših sportista, zahvaljujem se ljudima iz kompanije Fiat, što su već na početku novog olimpijskog ciklusa prepoznali važnost 2013-e i doneli odluku da podrže naše sportiste u godini koja je presudna za njihov uspeh na Igrama 2016., jer ovo jeste godina u kojoj oni počinju sa građenjem rezultata koji će svima nama doneti radost u Riju.”

Za Olimpijsko zlato u Riju 2016. - Fiat 500 L na poklon

Ovom prilikom javnosti su predstavljeni sportisti i timovi koji su postignutim rezultatima u prethodnoj godini ostvarili kriterijume na osnovu kojih će u 2013-oj biti uključeni u program finansiranja olimpijskih priprema od strane Olimpijskog komiteta Srbije.

Prema usvojenim kriterijumima Olimpijskog komiteta Srbije, 58 sportista iz individualnih sportova i 7 reprezentacija iz ekipnih sportova (muška vaterpolo, muška i ženska odbojkaška selekcija, muška i ženska košarkaška selekcija i muška i ženska rukometna selekcija) uključeni su u programe finansiranja olimpijskih priprema od strane OKS u prvoj godini olimpijskog ciklusa RIO 2016.
 
Svečanosti  je prisustvovala i ministarka Omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, gospođa Alisa Marić.


FAS

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje