AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Završen kreativni konkurs PROUDLY MADE IN SERBIA

Završen kreativni konkurs PROUDLY MADE IN SERBIA

Nakon punih meseca dana, 15. decembra i zvanično je završen kreativni konkurs u organizaciji kompanije FIAT Automobili Srbije i Kulturnog centra Beograda... 

Konkurs namenjen kako neafirmisanim dizajnerima, tako i iskusnim kreativcima, odnosio se na kreiranje 4 autentična suvenira – majice, magneta, priveska za ključeve i jelkice za osveženje automobila – na temu FIAT 500L „Proudly made in Serbia“.

Nakon velikog broja pristiglih prijava i kreativnih rešenja, žiri u sastavu:

1.Gordana Dobrić – kustos Likovne redakcije Kulturnog centra Beograda
2.Dragana Rusalić – urednik Beoizloga Kulturnog centra Beograda
3.Borut Vild – grafički dizajner i profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu
4.Aleksandra Ranković – Communication and Institutional Relations Manager FAS
5.Boris Čučković – Marketing Manager FAS,imao je više nego težak zadatak da od velikog broja pristiglih kreativnih rešenja odabere 35 originalih radova koji bi ušli u uži izbor.

Ovi izabrani radovi će biti predstavljeni na izložbi u samom centru Beograda, foajeu Dvorane Kulturnog centra Beograda, koja će trajati tokom januara 2013 godine.
Prvih petnaest polufinalista koji će se takmičiti za prvo mesto, tablet računar i odlazak u prestižan FIAT dizajn centar CENTRO STILE u Torinu će biti izabrani u drugoj polovini januara, dok se proglašenje pobednika očekuje u poslednjoj nedelji meseca januara.
Žiri će takođe tom prilikom proglasiti i drugo i treće mesto, kojima će kao utešne nagrade biti dodeljeni tablet računari.

FAS


Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje