AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Subaru u Srbiji objavio novogodišnju prodajnu akciju

Subaru u Srbiji objavio novogodišnju prodajnu akciju

Zvanični uvoznik i distributer automobila čuvenog japanskog proizvođača Subaru za Srbiju i Crnu Goru, kompanija „Nicos C. Kattamis S&M Ltd“, upravo je najavio svoju novogodišnju prodajnu akciju u Srbiji...

Subaru u Srbiji objavio novogodišnju prodajnu akciju

Imajući u vidu da su automobili Subaru poznati po svojim izvanrednim voznim karakteristikama, naročito u otežanim zimskim uslovima, biće to prilika da svi oni koji žele da za sebe i svoje putnike obezbede vrhunsku bezbednost u vožnji, kupe auto ove marke po najpovoljnijim uslovima na našem tržištu do sada.

Od 12. do 31. decembra 2012. godine svi oni koji odluče da kupe popularni subaruov terenac Forester ili modele Legacy i Outback moći će da iskoriste novogodišnji zimski popust koji se kreće od 1.000 do čak 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, u zavisnosti od modela, nivoa opreme, vrste motora i godine proizvodnje.


Tako Subaru Forester sa benzinskim motorom 2.0 i 5-stepenim manuelnim menjačem košta  19.990 evra što u odnosu na regularnu cenu znači uštedu od 3.000 evra, dok je cena „dizelaša“ sa dvolitarskim motorom i 6-stepenim ručnim menjačem 26.990 evra što predstavlja smanjenje zvanične cene za 2.000 evra, naravno, sa svim porezima i carinom, u dinarskoj protivvrednosti.

Vrh ponude na domaćem tržištu što se tiče Subarua svakako je krosover Outback koji sa dvolitarskim dizel motorom i šestostepenim manuelnim menjačem košta 32.990 evra što je za 2.000 evra manje od zvanične cene, dok model Legacy sa istim dizel motorom u bokser konfiguraciji koji predstavlja jedinstveno tehnološko rešenje u svetu do danas, sa svim porezima i carinom ima cenu koja je za 1.000 evra niža od regularne i iznosi takođe 32.990 evra , naravno, preračunato u dinare.

Subaru u Srbiji objavio novogodišnju prodajnu akciju

Treba napomenuti da se radi o ograničenoj količini vozila prošlogodišnje proizvodnje koja se nalaze na skladištu u Beogradu pa je isporuka moguća odmah po uplati, a dobri poznavaoci Subaru modela već znaju da svi modeli ovog japanskog proizvođača imaju ugrađen tzv.“bokser“ motor sa niskim težištem koji uz simetrični pogon na sve točkove (SAWD) nudi vrhunsku upravljivost, užitak i bezbednost u vožnji.

Subaru automobili mogu se pogledati i naručiti u prodajno-srvisnim centrima „Ćurčić d.o.o.“ i „Ehom Auto“ u Beogradu, a detaljne informacije i zakazivanje test-vožnje mogu se obaviti na telefon 011/71 32 155 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Subaru Serbia

Sajam automobila u Beogradu 2018 počinje uskoro

Sajam automobila u Beogradu 2018 počinje uskoro

Odbrojavanje je počelo. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Sajam motocikala MOTOPASSION, jedinstvena sajamska manifestacija, najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju 22. i trajaće sve do 28. marta 2018. godine. 

Novi Volkswagen Touareg na prvom videu

Novi Volkswagen Touareg na prvom videu

Nedavno smo objavili prve zvanične skice nove generacije modela Volkswagen Touareg. Do oficijelne premijere u Kini ostalo je tri nedelje, a Volkswagen nas je počastio zvaničnim video snimkom, na kojem otkriva detalje ovog SUV modela...

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Posle lansiranja modela C3 2016 godine, i predstavljanja C3 Aircross, svog prvog SUV-a tokom 2017 godine, Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda i nastavlja da iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu...

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Dosledna u ostvarivanju dugoročne strategije - da postane veliki specijalizovani multibrend prodavac vozila, delova i opreme i servis komercijalnih vozila, beogradska kompanija SDT GROUP je od nedavno uspostavila saradnju i sa renomiranim nemačkim isporučiocem visokokvalitetnih rezervnih delova Auger autotechnik.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje