AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Chevrolet sa pravim partnerom u Novom Sadu i Vojvodini

Chevrolet sa pravim partnerom u Novom Sadu i Vojvodini

Kompanija GO.TA. AUTO iz Novog Sada i kompanija Chevrolet, sklopili su u oktobru 2012. godine Ugovor o prodaji vozila, rezervnih delova, dodatne opreme kao i servisiranju vozila Chevrolet za tržište Srbije...

U veoma lepom i nesvakidašnjem prostoru, na brodu na Dunavu, a opet u srcu Novog Sada, kompanija GO.TA. AUTO je u u sopstvenom aranžmanu i vlasništvu otvorila moderno uređen prodajni prostor, brod-salon Chevrolet automobila.

Na preko 600 kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora, u pažljivo ukopljenom ambijentu, na brodu "se voze" novi Chevrolet automobili. Iako brod ne plovi Dunavom, njegov specifičan dizajn odaje utisak dinamike i pokreta, i tako upotpunjuje avangardni dizajn Chevroletovih modela koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ko je kompanija GO.TA. AUTO, dugo i pažljivo birani novi partner Chevroleta za Novi Sad i Vojvodinu?  To je novosnovana ćerka firma daleko poznatije kompanije GO.TA. CAR, koja predstavlja sinonim uspeha i primer kvalitetnog poslovanja u autoindustriji. Kompanija GO.TA. CAR je primer porodične firme koja od svog osnivanja 1998. godine beleži samo odlične rezultate, što potvrđuje da u Srbiji poslovanje u formi porodičnog biznisa ima uspešnu tradiciju.

Gospođa Sanja Blečić, prvi čovek kompanije GO.TA. AUTO, najzaslužnija je za poslovne rezultate i imidž kompanije. Kao žena na čelu dilerske kompanije, i tima od skoro 40  zaposlenih, svojim primerom dodatno daje na značaju uspehu postignutom u delatnosti koja se pretežno vezuje za muški pol. Poslovnu filozofiju sažima u jednoj rečenici: "Zadovoljstvo klijenata je naš imperativ - to postižemo prilagođavnjem njihovim željama i potrebama, uz stalno ulaganje, usavršavanje i jačanje organizacije, te uzajamno poštovanje, sledeći nove izazove".

Chevrolet sa pravim partnerom u Novom Sadu i Vojvodini

Bez obzira da li vozite najlepši Spark, moderni Aveo, otmeni Cruze, moćnu Captivu, poslovni Malibu, porodični Orlando, moćni Camaro, možda čuvenu Corvetu ili se tek spremate da se pridružite velikoj porodici Chevroleta - u Novom Sadu Vas čeka kompanija GO.TA. AUTO i najmoderniji izložbeni salon Chevroleta,  sa velikom ponudom svih modela vozila na lageru, spremnih za isporuku.

Servis, prodaja rezervnih delova i limarsko-lakirerska radionica za Chevroletove automobile nalaze se na izlazu iz Novog Sada, na putu za Zrenjanin i Beograd, u okviru autocentra kompanije GO.TA. CAR. Vrhunski mehaničari, školovani u Chevrolet centrima, ponuda originalnih rezervnih delova i opreme, te odlična i brza usluga, učiniće da Vaš Chevrolet ostane u vrhunskoj formi.   

Kompanija GO.TA. AUTO Novi Sad i Chevrolet - dobitna kombinacija!
GO.TA AUTO Zrenjaninski put 6, 21000 Novi Sad, Srbija

Chevrolet

Ovo nije običan Yugo (VIDEO)

Ovo nije običan Yugo (VIDEO)

Ponos Jugoslavije, Zastava Yugo, osamdesedih godina prošlog veka se izvozio u Sjedinjene Američke Države. Ovaj primerak nema puno toga zajedničkog sa originalom, jer je vlasnik u njega ugradio američko srce...

Sajam automobila u Beogradu 2018 počinje uskoro

Sajam automobila u Beogradu 2018 počinje uskoro

Odbrojavanje je počelo. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Sajam motocikala MOTOPASSION, jedinstvena sajamska manifestacija, najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju 22. i trajaće sve do 28. marta 2018. godine. 

Novi Volkswagen Touareg na prvom videu

Novi Volkswagen Touareg na prvom videu

Nedavno smo objavili prve zvanične skice nove generacije modela Volkswagen Touareg. Do oficijelne premijere u Kini ostalo je tri nedelje, a Volkswagen nas je počastio zvaničnim video snimkom, na kojem otkriva detalje ovog SUV modela...

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Posle lansiranja modela C3 2016 godine, i predstavljanja C3 Aircross, svog prvog SUV-a tokom 2017 godine, Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda i nastavlja da iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu...

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Auger zamenski delovi za komercijalna vozila dostupni i u Srbiji

Dosledna u ostvarivanju dugoročne strategije - da postane veliki specijalizovani multibrend prodavac vozila, delova i opreme i servis komercijalnih vozila, beogradska kompanija SDT GROUP je od nedavno uspostavila saradnju i sa renomiranim nemačkim isporučiocem visokokvalitetnih rezervnih delova Auger autotechnik.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje