AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nedelja otvorenih vrata u ovlašćenoj mreži kompanije FAS!

Nedelja otvorenih vrata u ovlašćenoj mreži kompanije FAS!

Novi Fiat 500L sinoć je svečano predstavljen na Belom dvoru a prodaja zvanično počinje u subotu 22. septembra. Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) tim povodom organizovala je Nedelju otvorenih vrata, što je izuzetno dobra prilika za zainteresovane kupce da se bliže upoznaju s ovim novitetom i kompletnom ponudom Fiata...

Cena bazne verzije sa Euro 6 benzinskim motorom 1.4 16V FIRE (95 KS), šestostepenim menjačem i paketom opreme Pop na srpskom tržištu iznosi samo 13.490 EUR! Paket Pop je veoma bogat i sadrži ESP, ASR, MSR, ABS+EBD, HILL HOLDER, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, bočne vazdušne jastuke, vazdušne zavese, centralnu bravu s daljinskom komandom, servo-upravljač podesiv po visini i dubini, električne komande prozora u prednjim vratima, podešavanje vozačevog sedišta po visini, Cargo Box, Start&Stop uređaj za motore TwinAir i MultiJet, točkove od 16 inča i drugu atraktivnu opremu.

Karoserija dužine 4147 mm, širine 1784 mm i visine 1665 mm, uz međuosovinski razmak od 2612 mm, nudi „spoj funkcionalnosti i emocija“ za pet odraslih putnika. Osnovni kapacitet prtljažnika je 400 litara, a sa sklopljenom zadnjom klupom čak 1310.

Ponuda obuhvata 11 boja karoserije, tri boje krova (bela, crna i boja karoserije) i tri boje naplataka (bela, crna i aluminijum), što zajedno daje jedinstven rezultat u klasi – čak 333 kombinacije za personalizaciju vozila.

U startnoj gami motora Fiata 500L, pored benzinskog motora od 1,4 litra, nalazi se i turbo dizel Multijet 2 od 1,3 litra (85 KS) a uskoro će im se pridružiti i 0,9 TwinAir (105 KS). Benzinski motori već ispunjavaju buduće Euro 6 standarde, dok je turbo dizel značajno ispred važećih Euro 5 standarda.

Fiat Automobili Srbija

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje