AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Subaru tim iz Rusije postavio Ginisov svetski rekord

Subaru tim iz Rusije postavio Ginisov svetski rekord

Proteklog vikenda na moskovskom aerodromu Tušino, vlasnici Subaru automobila postavili su novi svetski rekord tako što su poređali 1.251 vozilo i sačinili najveći znak na kome je pisalo “Subaru Team Russia”...

Na taj način ušli su u knjigu „Ginisovi svetski rekordi“, a Subaru je postao prvi proizvođač automobila na svetu koji je realizovao ovako zamašan projekat.

Gospodin Bendžamin Bekhaus, predstavnik kompanije “Ginisovi svetski rekordi” pozvan je iz Londona kako bi prisustvovao rekordu. On je zvanično registrovao ovo dostignuće i predao sertifikat u kome stoji:

“Prethodni rekord u kategoriji “Najveći automobilski logo” iznosio je 1.143 automobila. Danas je zabeleženo da je u formiranju znaka učestvovao 1.251 automobil jednog istog brenda – Subaru.”

U formiranju logotipa učestvovali su vlasnici različitih Subaru modela iz mnogih regiona širom Rusije. “Subaristi” – kako obično zovu vlasnike ovog prestižnog japanskog brenda, pokazali su još jednom svoje jedinstvo i dokazali celom svetu da su veoma jak tim – “Subaru Tim Rusija”.

Na forumu kluba STI (Subaru Technica International) jedan od učesnika je napisao:

“Hej, ljudi, ovo je veliki rekord. Sve pohvale organizatorima. Bilo je zaista ”cool”. Sve je bilo odlično organizovano, sve je bilo dobro osmišljeno, atmosfera je bila neverovatno prijateljska, kao u jednoj velikoj porodici, bilo je tako lako, nismo se plašili tako velike gužve. Mnogo pozitivnih osećanja. Sresti i upoznati tako puno “sunbarista” – prosto ne verujem da ćemo ikada moći ovo ponovo da vidimo. Ovo je svetski događaj. Hvala vam, organizatori, za sve. OVO SMO UČINILI ZAJEDNO!!!

Subaru tim iz Rusije postavio Ginisov svetski rekord

Prateći postavljanje rekorda gospodin Ogura Šigeru, generalni direktor kompanije “Subaru Motor” čestitao je svim “subaristima” koji su učestvovali u ovom dostignuću:

“Uspeli smo u ovome jer smo svi prijatelji, ponosni smo na Subaru brend i volimo ga. Zaista sam zahvalan svim “subaristima” na njihovom pozitivnom stavu i trudu da učine sve kako bi ostvarili ovakav rezultat”

Subaru

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje