AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Hyundai i10 (2020) - prva skica otkriva nam odvažan dizajn

Novi Hyundai i10 (2020) - prva skica otkriva nam odvažan dizajn

Hyundai je zvanično objavio prvu skicu nove generacije modela i10, koji će premijerno biti predstavjen na septembarskom autosalonu IAA u Frankfurtu...

Nova generacija modela Hyundai i10 razvijena je u Evropi, gde će se i proizvoditi. Novi i10 imaće agilniji izgled i nove dimenzije. Na skici možemo videti, da će automobil imati kompaktnije dimenzije, biće niži i širi, a iz Hyundaija ističu, da će i10 imati dizajn "novog tipa", koji će odlikovati kontrast između "mekih" površina i oštrih linija. Kao kod modela BMW X2, i novi Hyundai i10 imaće logo na C-stubu.

Kao što možemo očekivati, mali Hyundai i10 biće odlično opremljen, sa mnogobrojnim bezbednosnim detaljima i multimedijalnim funkcijama. Tu su Blue Link, Apple Car Play, Android Auto, sistem bežičnog punjenja telefona, kamera za vožnju unazad, koji će značajno poboljšati komfor vozača i putnika. Automobil će biti opremljen i sistemom Forward Collision-Avoidance Assist koristi prednji radar za sistem monitoringa vozila i pešaka, kao i Driver Attention Warning - sistem monitoringa pospanosti vozača. Neće nedostajati ni sistem monitoringa vožnje u kolovoznoj traci - Lane Keep Assist System. Opciono će biti dostupan i sistem asistencije dugih svetala -  High Beam Assist.

Automagazin.rs

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje