AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault R5 Prototype je konceptni automobil godine!

Renault R5 Prototype je konceptni automobil godine!

Svrha Renaulta 5 Prototype jeste da pokaže Renaultovu predanost težnji da električne automobile učine dostupnim što širem krugu evropskih kupaca...

Renaultovi dizajneri su želeli da dizajniraju novi popularni, esencijalni automobil, poput njegovog elegantnog pretka koji je svojevremeno osvajao srca velikog broja kupaca. Renault 5 Prototype je šarmantan i kompaktan gradski automobil koji jednu od Renaultovih svevremenih zvezda vodi ka budućnosti, sa daškom 100% električne savremenosti. 


Renault 5 Prototype je proglašen za Konceptni automobil godine od strane prestižnog časopisa Car Design News, nakon što je imao priliku da odmeri snage sa konceptima koje su proizvođači automobila predstavili u razdoblju od marta 2020. do marta 2021. godine. Car Design Review 8 pruža pregled godine u pogledu dizajna i analizira trendove i inovacije. Žiri čine automobilski stručnjaci i direktori dizajna vodećih proizvođača automobila.


GILLES VIDAL, DIREKTOR DIZAJNA MARKE RENAULT


„Ova nagrada za Konceptni automobil godine časopisa Car Design News, koju je automobilu R5 Prototype dodelio žiri sastavljen od direktora dizajna vodećih automobilskih proizvođača, ima posebno značenje za Renaultov dizajnerski tim! Jako smo ponosni na nju. Ponosni smo i na iskazan interes štampe i javnosti za Renault 5 Prototype jer će eksterijer biti više od 90 % veran onom koji je bio kod serijskog automobila! ”.


Serijski proizvedeno vozilo izvedeno iz prototipa Renault 5 će biti predstavljeno do 2024. godine.


PR

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Svojom novom,  Paint to Sample i Paint to Sample Plus opcijom, Porsche Exclusive manufaktura proširuje svoju specijalnu ponudu boja karoserije za sve modele. Fokus je na dostupnosti klasičnih Porsche boja, koje su postale prepoznatljive tokom godina...

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Pred nama je još jedna zima koja sa sobom donosi izazove kao što su niske temperature, sneg i mraz. Preventivno delovanje spasiće vas brige, neprijatnih situacija, komplikacija i što je najvažnije značajno će povećati, kako vašu, tako i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju..

123456. . .1522
Mercedes-Benz C-Class All-Terrain (2022)
Slika nedelje