AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Auto-moto savez Srbije i JP “Pošta Srbije” ozvaničili saradnju

Auto-moto savez Srbije i JP “Pošta Srbije” ozvaničili saradnju

U cilju podsticanja i unapređenja organizacionih i poslovnih procesa, generalni sekretar AMSS, Milan Nikolić, i v.d. direktora JP „Pošta Srbije“, Zoran Đorđević, potpisali su u prostorijama Auto-moto saveza Srbije Ugovor, kojim je utvrđeno postojanje zajedničkog interesa u oblasti poslovno tehničke saradnje...

Auto-moto savez Srbije kao lider u pružanju usluga pomoći na putu u Srbiji, prepoznao je u JP „Pošta Srbije“ partnera sa kojim deli iste vrednosti i pogled na odgovorno poslovanje. Potpisivanjem ovog Ugovora, svim korisnicima usluga JP „Pošta Srbije“ biće omogućen lakši pristup članstvu u AMSS, sa kojim vozači ostvaruju brojne pogodnosti i uštede. Naime, građani koji koriste usluge JP „Pošta Srbije“ će od sada biti u mogućnosti da popunjavanjem kratkog upitnika uđu u proces aktivacije AMSS članskih paketa, odnosno usluga besplatnog šlepa i pomoći na putu u Srbiji i Evropi, čime postaju deo najveće porodice vozača, a koja trenutno broji više od sto hiljada članova.


Prvi je ovu mogućnost iskoristio Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije“ koji je potpisao pristupnicu za članstvo AMSS, koju mu je doneo upravo poštar.


Sa druge strane, AMSS je omogućio svim zaposlenima u JP „Pošta Srbije“ 20 odsto popusta na sve članske pakete AMSS, čime ne samo da daje podsticaj, već ukazuje na poverenje koje ima u ovaj najveći infrastrukturni i logistički sistem u celoj zemlji.

Auto-moto savez Srbije i JP “Pošta Srbije” ozvaničili saradnju

„Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da JP „Pošta Srbije“ izađemo u susret i omogućimo da više od 15 hiljada zaposlenih uživa u pogodnostima paketa po znatno nižoj ceni. Istovremeno, JP „Pošta Srbije“ će na dogovorenim lokacijama i preko svojih kurira, upoznati građane širom zemlje sa paketima AMSS i olakšati im proces učlanjenja u naš savez, na čemu smo veoma zahvalni“, istakao je generalni sekretar AMSS Milan Nikolić.
„Pošta Srbije nastavlja sa približavanjem građanima nastojeći da im i na kućnom pragu i u poštama širom zemlje, uz inovativne i rastuće poštanske usluge, obezbedi jednostavan i povaljan pristup uslugama svojih partnera. Tako su građani Srbije sada, uz usluge AMSS, u prilici da posredstvom poštara i dostavljača, kao i na šalterima svih pošta u Srbiji, ostvare posebne uslove za usluge Telekoma Srbija, kao i ekskluzivne uslove za kredite Banke Inteza. Pokazalo se da je ovo dobitna kombinacija i za građane i za zaposlene u Pošti i za naše partnere i zato već pripremamo nove pogodnosti koje ćemo ponuditi na šalterima pošta i posredstvom naših poštara i dobavljača“, izjavio je Zoran Đorđević i pozvao građane da iskoriste priliku i zatraže detaljnije informacije o pogodnostima od svojih poštara, kao i na šalterima svih pošta.


Vođeni željom da učvrste odnose i razviju dugoročnu saradnju, ove dve organizacije ukazale su međusobno poverenje obavezavši se na obostrani doprinos u postizanju zajednički definisanih ciljeva, pre svega u oblasti zaštite interesa svih građana.


PR

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Nova Škoda Superb (2024) - premijera

Škoda Auto otkriva četvrtu generaciju modela Superb, s kratkim klipom koji nudi uvid u istaknute detalje spoljašnjosti i unutrašnjosti. Svetska premijera zakazana je za 2. novembar u 19 časova i biće emitovana uživo na Škoda Storyboard-u i Škoda YouTube, X i LinkedIn kanalima...

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Nova Opel Corsa je stigla u Srbiju

Stigla je nova Opel Corsa – modernija, digitalnija i raznovrsnija nego ikada. Bestseler koji je nedavno proslavio svoju svetsku premijeru na IAA Mobility 2023. u Minhenu, impresionira svojim novim stilom...

BMW M5 (2025)
Slika nedelje