AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyotina ponuda za Taxi prevoznike

Toyotina ponuda za Taxi prevoznike

U svetlu usvojene Uredbe Vlade Srbije u vezi sa subvencionisanom obnovom voznog parka, Taxi prevoznici iz Srbije pokazali su posebno interesovanje za vozila iz Toyotine game...

Toyotina ponuda za Taxi prevoznike

Ova vozila uveliko su se dokazala tokom eksploatacije u okviru javnog Taxi prevoza širom sveta, od Azije, Australije, Južne i Severne Amerike do Evrope, gde su iz godine u godinu sve prisutnija na ulicama najvećih gradova. Visok nivo pouzdanosti i bezbednosti, niski troškovi održavanja, mala potrošnja goriva i niska štetna emisija posebno su istakli hibridne modele za obavljanje delatnosti Taxi prevoza u dominantno urbanim sredinama.

Toyotina ponuda za Taxi prevoznike

Toyota Srbija pripremila je posebnu ponudu za Taxi prevoznike u okviru koje se nalazi više različitih modela, s prilagođenom opremom i detaljima prema najčešćim zahtevima i potrebama Taxi prevoznika.

Ponuda kreće od modela Corolla Sedan s benzinskim motorom od 1,6 litara (97 kW / 132 KS) i šestostepenim manuelnim menjačem, koji u paketu Terra Taxi košta 14.990 evra. Najjeftiniji hibrid u okviru Taxi ponude je Corolla Touring Sports 1.8 HSD Terra Taxi (90 kW / 122 KS) sa standardnim CVT menjačem i cenom od 21.990 EUR. Taxi prevoznicima su na raspolaganju i druge Toyote, od atraktivnog C-HR-a i Priusa koji dominira evropskim Taxi flotama, do modela Camry koji se ističe snažnim hibridnim pogonom od 2,5 litra i 218 „konja“.
 
Taxi prevoznicima namenjena je posebna sekcija na zvaničnoj internet stranici Toyote Srbije (www.toyota.rs), a detaljne informacije zainteresovani mogu da dobiju i u ovlašćenim prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

PR

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje