AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Mercedes-Benz se u okviru evropske turneje Star Expirience Roadshow zaustavio u Srbiji, na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK). NA događaju pod sloganom "Doživljaj iznad vaših očekivanja", Mercedes-Benz je klijentima i novinarima iz Srbije omogućio da isprobaju najnovije proizvode i tehnologije sa zvezdom u znaku...

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Jedinstvena prilika testiranja Mercedes-Benz modela i upoznavanja sa naprednim tehnologijama asistencije i bezbednosti u vožnji pretvorila je ovaj događaj u prvoklasno iskustvo.

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji, u saradnji sa kompanijom Daimler AG organizovala je događaj pod nazivom Star Experience „Doživljaj iznad vaših očekivanja”. Na stazi NAVAK u Subotištu od 14. do 17. oktobra, više od 250 gostiju ima priliku da isproba neke od najatraktivnijih vozila iz Mercedes-Benz portfolija. Ove godine, poslednji dan događaja bio je namenjen dostavnim vozilima.

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Karavan sa preko 20 putničkih i dostavnih Mercedes-Benz vozila obišao je 11 zemalja i 13 lokacija od avgusta ove godine. Po jubilarni, deseti put posetio je i Srbiju.

Još jedan jubilej obeležen je izlaganjem legendarne G-Klase, koja ove godine slavi 40. rođendan pod sloganom "Stronger then time". Jedinstveni Mercedes-AMG GT R Roadster je takođe bio deo izložbenog programa, pored modela kao što su GT 4-Door, Mercedes-Maybach, B-Klase, C-Klase, A-Klase Limuzine, kao i modela CLA i GLC.

Posebno za ovu priliku predstavljen je i dostupan za test vožnje plug-in hibrid model E-Klasa 300 de. Početak prodaje plug-in hibrid modela na tržištu Srbije nedavno je i zvanično startovao. Mercedes-Benz kao jedini proizvođač na tržištu koji nudi dizel motor u kombinacijom sa plug-in tehnologijom, postavlja standarde i u ovom segmentu.

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Svi učesnici imali su priliku da uživaju u uzbudljivoj vožnji atraktivnih Mercedes-Benz modela kroz četiri specijalno osmišljena segmenta:

• „Intelligent drive“ - Instruktori Mercedes-Benz Trening centra iz Srbije i vozačke akademije iz Nemačke predstavili su sve napredne funkcije na C-Klasi, novoj generaciji V-Klase i na Sprinteru, na posebnom danu namenjenom lakim komercijalnim vozilima. Klijenti su kroz specifične situacije u vožnji upoznali najnovije funkcije Mercedes-Benz Intelligent Drive sistema (Active Brake Assist, Drive Pilot, Speed Limit Pilot, Remote Park Pilot).

• „AMG agility course“  - Vožnja sportskih modela uvek budi emocije. Izuzetnu dinamiku u vožnji, vrhunske perfomanse i sportski doživljaj nam donose "baby" AMG predstavnik A35 AMG, E53 AMG i C63 AMG. Apsolutna zvezda AMG sveta GT63 S AMG premašila je očekivanja svih prisutnih.

• „Off-road track“ -  Sve benefite terenskih vozila najbolje je doživeti u njihovom prirodnom ambijentu – na offroad stazi. Pored legendarne G-Klase, svoje sposobnosti pokazali su i novi popularni modeli  - GLE i GLC. Tokom dana namenjenog lakim komercijalnim vozilima, prisutni su imali prilike da isprobaju modele Vito 4x4 i Sprinter 4x4.

• „Safety experience“ – Sinonim brenda Mercedes-Benz je bezbednost. Demonstracija najnovijih Mercedes-Benz sistema za asistenciju u novoj A-Klasi, A-Klasi Limuzini, B-Klasi, C-Klasi i modelu GLC izvedena je na posebno osmišljenim poligonima za simulaciju iznenadnog kočenja i izbegavanja prepreka na putu. Iz game dostavnih vozila, sve napredne tehnologije sistema za asistenciju u vožnji demonstrirali su V-Klasa, Vito MixTo i Citan.

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

Ceo događaj su vodili profesionalni instruktori vožnje iz Mercedes-Benz vozačke akademije u saradnji sa Mercedes-Benz trening centrom iz Srbije i Nacionalnom vozačkom akademijom - NAVAK.

Svi prisutni bili su prilici da se u posebno osmišljenom delu upoznaju sa Mercedes-Benz kolekcijom i postprodajnim akcijama. 

Star Experience: Doživljaj iznad vaših očekivanja

PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje