AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Stilski izražajan, svestran, praktičan: Originalna Opelova dodatna oprema za Crossland X

Stilski izražajan, svestran, praktičan: Originalna Opelova dodatna oprema za Crossland X

Stilski izražajan i funkcionalan, Opel Crossland X kombinuje praktičnost i prostranost sa „kul“ izgledom jednog SUV-a...

Stilski izražajan, svestran, praktičan: Originalna Opelova dodatna oprema za Crossland X

Adekvatno skrojene, visokokvalitetne, originalne Opelove dodatne komponente čine ovaj popularni krosover još komfornijim, bezbednijim i praktičnijim. Za zimovanje, primera radi, sveobuhvatna ponuda uključuje krovne kutije i nosače, kao i opremu zaduženu za komfor, bezbednost, zaštitu i info-zabavu. Naravno, tu su i neizbežni zimski pneumatici i lanci za sneg, kao i čitava lepeza dizajnerskih i OPC stilskih elemenata.


Više stila: Pretvaranje Crosslanda X u automobil koji momentalno privlači poglede


Opel nudi stilske asesoare koji čine Crossland X vizuelno još privlačnijim. U ove komponente se ubrajaju atraktivni paneli na pragovima u aluminijumskom stilu sa LED osvetljenim Opelovim logoom, kao i OPC Line obloge papučica od nerđajućeg čelika koje vozaču donose sportski osećaj. Fiksni aluminijumski stepenici sa površinom od nerđajućeg čelika (i gumenim insertacijama radi preveniranja klizanja) posebno skrojeni za Crossland X, olakšavaju pristup krovnim nosačima i kutijama. Njihova elegantna forma takođe privlači poglede, i naglašava „kul“ pojavu Crosslanda X. Posebno u zimsko doba, crni Opel štitnici za blato štite boju Crosslanda X od blata, soli, šljunka i snega. Oni se lako stavljaju na vozilo bez neophodnog alata i laki su za čišćenje.

Stilski izražajan, svestran, praktičan: Originalna Opelova dodatna oprema za Crossland X

Praktična, bezbedna, uredna: višenamenska oprema za prtljažni prostor i enterijer


Ogrebotine i fleke u prtljažnom prostoru Crosslanda X su stvar prošlosti, zahvaljujući zaštitnom trimu, koritu i inteligentnom FlexOrganizeru. Korito sa slojem protiv klizanja održava prtljažnik čistim i urednim, dok visoke, fiksne ivice obezbeđuju zaštitu od prljavštine i vlage. Putnici obuveni u gumene čizme ili cipele za skijanje mogu bezbrižno da smeste noge na gumene podne patosnice– tako da putnički odeljak ostaje čist.


Opel takođe nudi brojne FlexConnect elemente. Oni se lako kače i odvajaju sa prednjih naslona za glavu. Ovaj pribor može da drži različite uređaje, kao što su tableti ili knjige, za gledanje filmova ili čitanje. Pored toga, FlexConnect kuka i vešalica mogu da se prikače na osnovni nosač – što je korisno za odlaganje odeće ili kesa. Dodatni komfor u drugom redu sedišta obezbeđuje preklapajući stočić sa integrisanim držačem za čaše. Stočić nudi čvrstu ravnu površinu i može da se sklopi radi uštede prostora kada se ne koristi. Dodaci za držače za čaše i odlaganje kozmetike, kancelarijski materijal ili manje predmete, zaokružuju čitav spektar asesoara koji enterijer vozila čine čistim i urednim.

Stilski izražajan, svestran, praktičan: Originalna Opelova dodatna oprema za Crossland X

Ukoliko su tu ljubimci ili veći predmeti, fiksna rešetka ih drži bezbedno u prtljažnom prostoru u slučaju naglog kočenja. Bezbednosna pregrada, napravljena od presvučenog čelika, može biti instalirana iza naslona za glave na zadnjoj klupi. Pored toga, fleksibilna Opelova bezbednosna mreža za prtljažnik, koja može biti pričvršćena za pod uz pomoć kukica, osigurava da ne dođe do tumbanja prtljaga unaokolo.


Prtljažni prostor plus: krovni nosači, kutije itd...


Opelova ponuda, kada je dodatna oprema u pitanju, uključuje i širok raspon dostupnih transportnih i sistema nosača za sportske ekskurzije i putovanja. Kupci Crosslanda X mogu da kreiraju dodatni prtljažni prostor sa baznim aluminijumskim nosačem i širokim izborom kutija Opelovog partnera, čuvene firme Thule. Sistem Thule nosača, „Xtender 739“, primera radi, nosi do šest pari skija i do četiri snouborda. Kutije različitih dimenzija – kao što su aerodinamički oblikovane kutije „Excellence“ – takođe mogu biti zakačene za bazni krovni nosač. Kutija dimenzija 2.180 x 940 x 400 milimetara, može da se otvori s obe strane, što utovar i istovar čini mnogo lakšim. Zapremina prtljažnika Crosslanda X na taj način raste za do 470 litara – što je dovoljno prostora za prtljag cele porodice tokom zimovanja.


Porodična putovanja bez stresa: Bezbedna dečija sedišta, laka za postavljanje


Opel takođe razmišlja i o najmanjim putnicima u Crosslandu X, te nudi različite tipove dečijih sedišta i sistema za vezivanje, o bilo kojoj starosnoj grupi da se radi – sva su u skladu sa najnovijom bezbednosnom EU regulativom, uključujući i zaštitu od bočnog udara.


Više informacija u vezi sa praktičnim, bezbednosnim i stilskim dodacima za Crossland X, može da se dobije putem interneta ili kod bilo kojeg Opelovog prodavca.


PR

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Posebna Sajamska ponuda za PEUGEOT vozila sa lagera trajaće do 31. marta u svim prodajnim salonima, kao i na našem štandu u Hali 1 Beogradskog Sajma i obuhvata najpopularnije hečbek i SUV modele po akcijskim cenama i sa specijalnim uslovima garancije...

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje