AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opelovi asesoari redukuju stres izazvan prazničnom kupovinom

Opelovi asesoari redukuju stres izazvan prazničnom kupovinom

Ovaj problem je star koliko i običaj davanja novogodišnjih poklona: svaki put, čini se da novogodišnji praznici iskrsnu niotkuda. Mnoge ljude poremeti sama pomisao o novogodišnjoj kupovini u poslednji momenat...

Međutim, moderni Opelovi asesoari poput posebno dizajniranih naliv pera ili hemijskih olovaka, novčanika ili satova, kao i Opelovi događaji, čine novogodišnji stres predmetom prošlosti. Ljudi koji razgledaju Opel Shop mogu i sami sebi da priušte lep poklon. Šta kažete na dekoraciju za novogodišnju jelku u vidu ADAMa? Čak i Deda Mraz bi bio oduševljen da to vidi.


Mališani će jednostavno biti oduševljeni „Little ADAM Motorsport“ izdanjem. Minijaturna verzija spidstera u crno-žutoj boji pretvara domove i dečija igrališta u prve trkačke staze – i to bez potrebe za posedovanjem vozačke dozvole.


Novogodišnji put na Nirburgring


S druge strane, oni stariji trkački nastrojeni vozači mogu biti počašćeni odlaskom u Opelov test centar u Dudenhofenu ili čak danom na „Zelenom paklu“ Nirburgringa. Bez obzira na izbor, vaučer za Opelov vozački trening ispod novogodišnje jelke će definitivno podići nivoe adrenalina. OPC Compact i OPC Performance treninzi su idealni za one kojima benzin teče u žilama – a ukoliko poklon treba da bude nešto ekskluzivniji, onda zašto ne probati sjajan trkački trening na Nordšlajfeu. Početnici mogu uzeti učešće u ADAM Rookie treningu. Pored toga, u skladu sa dobom godine, Opel takođe nudi zimski trening u Austriji, sa svojim modelima sa pogonom na sve točkove.


„Grumpy Cat“ nije oduševljena – za razliku od primaoca poklona

 

Istinski ljubitelji Opela već sada jedva čekaju pojavljivanje novog kalendara za 2017. Fotografkinja zvezda, Elen fon Unvert (Ellen von Unwerth), stavila je najatraktivnije Opelove modele, počev od Ampere-e, pod svetla reflektora. Pored Opelovih lepotana na četiri točka, ona je takođe mogla da se osloni na asistenciju dve ikone savremenog doba: internacionalni supermodel, Džordžiju Mej Džeger i „Grumpy Cat“, najpoznatiju svetsku mačku sa gotovo devet miliona pratilaca na Facebooku. Kao što je moglo da se očekuje, ovaj mrgud od mačke nije bio oduševljen čitavim događajem, ali će dobitnici u svakom slučaju uživati u rezultatima. „Georgia and Grumpy – Not impressed by Wonderland“ Opelov kalendar, štampan u ograničenom tiražu, ekskluzivno je dostupan na https://www.opel-collection.com/opel-2017-calendar-georgia-grumpy

Opelovi asesoari redukuju stres izazvan prazničnom kupovinom

Konstantno snabdevanje energijom uz pomoć eksternog punjača

Svakome od nas je poznata ova situacija – nalazite se usred nedođije i hitno vam je neophodan mobilni telefon da biste pronašli put kući. Međutim, kako to često biva, baterija je ispražnjena. Eksterni punjač sa ugraviranom Opelovom munjom, dostupan u crno-srebrnoj ili crnoj-ćilibar kombinaciji, rešava ovaj problem. Spoljni izvor energije je dostupan i odmah može da se započne da punjenjem telefona, tableta ili kamera sa USB priključkom, i to sa dostupnih 5.200 mAh. U slučaju da ste u konstantnoj dilemi u vezi sa rutom koju vam preporučuje prijatan glas iz odabranog navigacionog sistema, eksterni punjač takođe može biti od pomoći. Integrisani donosilac odluka daje odgovor pritiskom na dugme, i to sa „da“, „ne“, ali i „možda“.


Dobrodošli u Opel Gang


Opel takođe poseduje neke modne detalje u ponudi kao što su trendi „Opel Gang“ majice. Dame po izboru mogu da dodaju i vredne Swarowski kristale, a oni koji su u potrazi za stilski izražajnijim detaljima, mogu između ostalog da se odluče za polo majice ili dekorativne manžetne ukrašene Opelovim munjama. Da bi se izborili sa niskim spoljnim temperaturama, Opel je u ponudu stavio i pletene kape, koje mogu da se nose tokom svih aktivnosti na otvorenom, planiranih za dane nakon Nove godine.


PR

 

 

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje