AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Najskuplji BMW X5 M prodat na 52. Međunarodnom salonu automobila

Najskuplji BMW X5 M prodat na 52. Međunarodnom salonu automobila

Najskuplji i najekskluzivniji BMW model koji je izložen na štandu kompanije Delta Motors u okviru 52. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, BMW X5 M, trećeg dana sajma je prodat...

BMW X5 M koji je Srbiji premijerno predstavljen na Beogradskom sajmu, odmah nakon salona automobila u Ženevi, prodat je po sajamskoj ceni od 174.462 evra. Verujemo da će vlasnik ovog automobila, impresivnog izgleda, maksimalno uživati u vožnji zahvaljujući visokim performansama, agilnosti i sigurnosti koje on neizostavno obezbeđuje.

Veliko interesovanje na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu vlada i za novom BMW serijom 1 koja privlači pažnju znatnim promenama u dizajnu eksterijera sa akcentom na svetlosnoj grupi. Po broju zainteresovanih posetilaca ne zaostaju ni model BMW X3, kao i modeli BMW serije 3 i serije 5 za koje još od februara 2015. važe posebne pogodnosti pri kupovini. Sudeći po interesovanju, očekujemo da će do 29. marta 2015. godine kada se zvanično i završava 52. Međunarodni salon automobila u Beogradu mnogi BMW modeli pronaći put do svog kupca.

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.


Delta Motors

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje