AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

AMSS i AMS Osiguranje - do 30% jeftinije usluge

AMSS i AMS Osiguranje - do 30% jeftinije usluge

Na predstojećem 52. međunarodnom salonu automobila AMS Osiguranje i Auto moto savez Srbije (AMSS) pružiće posetiocima širok spektar svojih usluga uz značajne popuste. Svi oni koji u periodu od 20. do 29. marta posete njihov štand u hali 4 Beogradskog sajma, moći će da ostvare 30 odsto popusta na premiju Kasko osiguranja...

Pogledajte fotografije: Sajam automobila u Beogradu 2015.

 

... kao i 30 odsto popusta na članstvo u AMSS. AMS Osiguranje prepoznaje potrebe svojih osiguranika i uz polisu Kasko osiguranja nudi vozačima najbržu moguću isplatu eventualne materijalne štete na vozilu usled brojnih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Osiguranik ima mogućnost da premiju ovog osiguranja plati u 12 mesečnih rata, a uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja na poklon dobija i članstvo AMSS, kojim ostvaruje besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.


Ukoliko već niste vlasnik Super članske kartice, iskoristite sajamski popust i postanite član AMSS po ceni od 1.400 dinara. Uz Super člansku karticu, stiče se pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, hotelski smeštaj u slučaju nesreće i mnoge druge pogodnosti na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Dođite na Sajam automobila i uživajući u ponudama vodećih svetskih proizvođača automobila, test-vožnjama, nagradnim igrama i drugim zabavnim aktivnostima, ne zaboravite da posetite štand AMS Osiguranja i Auto moto saveza Srbije i ostvarite značajne popuste.


AMSS PR
Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje