AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

Kompanija Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu, koji Savezu obezbeđuje kontingent automobila za potrebe Saveza. Ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Opel automobili u narednom periodu budu zvanična vozila Košarkaškog saveza Srbije.

Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

Svečanim potpisivanjem ugovora, koje je objavljeno 20. marta 2015. godine, na štandu Opela u Hali 4 Beogradskog sajma, kompanija Opel Srbija i Košarkaški savez Srbije označili su početak dvogodišnje poslovno-tehničke saradnje. 

Generalni direktor kompanije Opel, gospodin Dragan Nenadović je ključeve prvih automobila uručio predsedniku Košarkaškog saveza Srbije, gospodinu Draganu Đilasu na konferencije za novinare održanoj tim povodom. 

Opel i Košarkaški savez Srbije potpisali ugovor o sponzorstvu

„Izuzetna nam je čast što smo postali partneri sa Košarkaškim savezom Srbije. Poznato je da je košarka jedan od vodećih sportova u Srbiji, a s obzirom na to da je i Opel  među vodećim brendovima na domaćem tržištu, do timske igre i naše saradnje došlo je prirodno. Nadamo se da će naši automobili na posredan način pomoći našim reprezentacijama na putu do uspeha” tom prilikom je rekao generalni direktor Opela u Srbiji, Dragan Nenadović.

“Siguran sam da je ovo odličan poslovni potez od obostranog interesa, a nama je veoma važno što za partnera imamo jedno slavno automobilsko ime“, izjavio je predsednik KSS, gospodin Dragan Đilas. Predstavnici Opela i KSS-a najavili su i druge oblike poslovno-tehničke saradnje, prvenstveno promotivnog karaktera.

 

Kompanija Opel tradicionalno podržava razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta. Na globalnom nivou, posvećenost sportu i zdravom načinu života potvrđena je kroz sponzorstva timova kao što su Borussia Dortmund i Bayer 04 Leverkusen, a u Srbiji kroz podršku rekreativnom sportu, sportskim klubovima i sada potpisivanjem ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije.

 

Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje