AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Popusti na cene goriva na benzinskim stanicama OMV Srbija

Popusti na cene goriva na benzinskim stanicama OMV Srbija

Od 14. oktobra 2014. godine registrovani učesnici programa za potrošače OMV SAVE&DRIVE, ostvaruju popust prilikom kupovine goriva bilo kog dana u sedmici, na svim benzinskim stanicama OMV Srbija...

Potrošači koji su se prijavili u OMV Save&Drive program mogu da ostvare olakšice sa popustima koji se kreću od 2 RSD do RSD 5 pri kupovini goriva na OMV benzinskim stanicama, u zavisnosti od vrste goriva koje se kupuje i lokacije benzinske stanice.

Ponuda je dostupna i novim i postojećim učesnicima OMV SAVE&DRIVE programa. Za učešće u Save&Drive programu potrošači treba da kupe ukupno 40 litara bilo koju vrstu goriva. Za kupljenih 10 litara goriva potrošač dobija po jedan pečat u svojoj OMV SAVE&DRIVE bonus kartici i kada sakupe četiri pečata, što znači da su kupili ukupno 40 litara goriva OMV SAVE&DRIVE bonus kartica je kompletirana, i tada će im biti ponuđeno da popune Formular za učešće u ovom programu.

Popunjeni formular se može predati zaposlenom na bilo kojoj OMV stanici, a OMV SAVE&DRIVE kartica će biti aktivirana u narednih sedam radnih dana i može da se koristi prilikom svake naredne kupovine goriva.

OMV Srbija

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje