AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje - Prvo ulje dostojno Zvezde

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje - Prvo ulje dostojno Zvezde

Mercedes-Benz inženjeri sa višegodišnjim iskustvom u konstruisanju motora, razvili su specijalni lubrikant: originalno Mercedes-Benz motorno ulje. Komponente i aditivi specijalno su izabrani u skladu sa posebnim standardima kvaliteta Mercedes-Benz motora i osiguravaju visok nivo efikasnosti i performansi...

Pored ostvarivanja najvažnijeg zadataka da smanji mehaničko trenje, Mercedes-Benz motorno ulje, takođe umanjuje mehaničko i termičko opterećenje. Pri izloženosti termalnom opterećenju, bilo toploti ili hladnoći, od minus 30 do plus 260 stepeni, ne dolazi do gubitka putem isparavanja, a karakteristike podmazivanja ostaju na konstantnom nivou.

Zahvaljujući posebnom kvalitetu Mercedes-Benz originalnog motornog ulja, klijent ostvaruje korist kada je u pitanju ekonomičnost vožnje. Ono smanjuje trenje, sadrži visoko efikasne aditive zbog kojih duže traje i pomaže u održavanju konstantno visokog nivoa performansi.

Ovakve performanse originalnog Mercedes-Benz motornog ulja, omogućuju klijentu da u potpunosti iskoristi potencijal motora u različitim uslovima vožnje, uz smanjenje potrošnje goriva. Istovremeno, doprinosi očuvanju životne sredine, jer vrhunskim tretiranjem izduvnih gasova, smanjuje emisiju toksina štetnih za okolinu.

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje - Prvo ulje dostojno Zvezde

Odabirom Mercedes–Benz motornog ulja klijent dobija lubrikant posebne izdržljivosti koji je savršeno prilagođen njegovom vozilu. Uz zamene u redovnim servisnim intervalima, zasigurno se može računati na besprekoran rad motora.

Mercedes-Benz originalno motorno ulje dostupno je na u Emil Frey Auto Centru, Omladinskih brigada 33 na Novom Beogradu, kao i kod ovlašćenih Mercedes-Benz dilera.

Star Import PR

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje