AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

DJ nadmetanje SET sa ALFOM dobilo je svoje polufinaliste

DJ nadmetanje SET sa ALFOM dobilo je svoje polufinaliste

Polufinalna takmičenja u okviru DJ nadmetanja DJ SET SA ALFOM  završena su danas na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović. Današnji polufinalisti koji su se plasirali u finale su DJ DUMX (Miloš Dumanjić) kao i  DJ John Jogurt  (Matija Sokić)...

DJ nadmetanje SET sa ALFOM dobilo je svoje polufinaliste

Zajedno sa  DJ Vanton Grooves (Vlada Obradović) i DJ PRNYA  (Rade Drakulić) čine četvorku koja će se nadmetati sledećeg petka za titulu najboljeg DJ umetnika. Podršku i ohrabrenje svim polufinalistima na današenjem događaju pružala je MC Nadežda Dimitrijević.

U petak, 29.avgusta na istom mestu je zakazano veliko finale i tom  prilikom će biti uručene i vredne nagrade trojici najbolje plasiranih. Gostujući DJ tokom finalnog nadmetanja će biti Tijana T. koja je ujedno i član žirija koji će proglasiti najbolje DJ umetnike. Glavna nagrada je put za dvoje na Ibicu sa mogućnošću odlaska u najpopularnije klubove tokom zatvaranja letnje sezone; druga nagrada je korišćenje automobila Alfa Romeo Giulietta na period od mesec dana, a trećeplasirani dobija na poklon Beats audio slušalice.

DJ nadmetanje SET sa ALFOM dobilo je svoje polufinaliste

DJ SET SA ALFOM takmičenje je mladih neafirmisanih DJ umetnika, koje je zvanično počelo tokom jula meseca u Beogradu. Takmičenje je postavljeno na digitalnoj platformi, na zvaničnoj Facebok stranici Alfa Romeo Srbija (www.facebook.com/pages/Alfa-Romeo-Srbija) gde se nalaze svi detalji ovog nadmetanja. Do sada se na takmičenje prijavilo 110 DJ-eva iz cele Srbije. Svoju mikseve na temu Summer hits su slali putem aplikacije na Facebook stranici i ako su svojim kvalitetom zadovoljili zadate kriterijume i osvojili dovoljno glasova od strane posetilaca stranice Alfa Romeo Srbija, kao i članova žirija, dobijali su šansu da se tokom avgusta, plasiraju u polufinalna takmičenja.
Model Alfa Romeo Giulietta sinonim je brzine, adrenalina i pokretačke snage. Brend Alfa ima veoma dugu tradiciju legendarnog italijanskog dizajna. Specifičnim i atraktivnim dizajnom svojih modela Giulietta, MiTo i 4C, Alfa Romeo postavio je nove standardne svog DNA.

Fiat Automobili Srbija PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje