AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault tradicionalno za svoje kupce ima fantastičnu sajamsku ponudu

Renault tradicionalno za svoje kupce ima fantastičnu sajamsku ponudu

Renault za svoje kupce uvek priprema specijalnu sajamsku ponudu koju ne treba propustiti, a ove godine ona podrazumeva...

• Sajamski bonus u iznosu do 500€ u zavisnosti od modela i 5 godina garancije
• Bonus do 500€, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“
• Bonus do 500€  u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja

Renault će predstaviti potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi CAPTUR. U pitanju je model koji je na naše tržište stigao krajem januara, a sada će premijerno biti prikazan široj publici.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:

• Clio Generation tce 75 po ceni od 10290€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200€, kao i na još dodatnih 200€ ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.
• Megane Grandcoupe Limited 115 sa  dolazi po ceni od 15730€, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.
• Kadjar Intens Tce 140 sa automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20490€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500€ za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

PR
Foto: Milomir Bošković

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje