AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Ferrarijem po blatu i travi (VIDEO)

Ferrarijem po blatu i travi (VIDEO)

Kada kažemo LaFerrari, prva asocijacija je "garažirana princeza", na koju ne sme da padne ni zrno prašine. Proklizavanje po travi, kroz blato... to nikako. Ovaj vlasnik skupocenog i ekskluzivnog automobila LaFerrari očigledno nema nikakve predrasude...

Pred nama je primer ne baš promišljenog ponašanja vozača hipersportskog automobila vrednog nekoliko miliona evra. Njegov vlasnik odlučio je da punim gasom isproba svoj automobil, ali u veoma lošim vremenskim uslovima i na podlozi koja više priliči takmičarskim reli vozilima.

Za mnoge od nas, ova vožnja je kontroverzna, ali neki momci misle da u automobilu treba uživati bez obzira na vremenske uslove. U potpisu ovog videa, objavljenog na kanalu TheTFJJ, stoji poziv na manifestaciju Heveningham Concours. Iako ovo možemo posmatrati kao promotivni spot, i dalje mislimo da ovom automobilu ovde nije mesto.

VIDEO:


Automagazin.rs

VW Golf 8 snimljen u Madridu bez maske! (FOTO)

VW Golf 8 snimljen u Madridu bez maske! (FOTO)

Premijera osme generacije Golfa biće održana do kraja tekuće godine. To nam potvrđuju i najnoviji snimci nove evropske ikone. Fotografije nisu najboljeg kvaliteta, ali nam prvi put prikazuju izgled novog Golfa bez kamuflaže!

123456. . .1429
Audi RS6 (2020)
Slika nedelje