AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Ferrarijem po blatu i travi (VIDEO)

Ferrarijem po blatu i travi (VIDEO)

Kada kažemo LaFerrari, prva asocijacija je "garažirana princeza", na koju ne sme da padne ni zrno prašine. Proklizavanje po travi, kroz blato... to nikako. Ovaj vlasnik skupocenog i ekskluzivnog automobila LaFerrari očigledno nema nikakve predrasude...

Pred nama je primer ne baš promišljenog ponašanja vozača hipersportskog automobila vrednog nekoliko miliona evra. Njegov vlasnik odlučio je da punim gasom isproba svoj automobil, ali u veoma lošim vremenskim uslovima i na podlozi koja više priliči takmičarskim reli vozilima.

Za mnoge od nas, ova vožnja je kontroverzna, ali neki momci misle da u automobilu treba uživati bez obzira na vremenske uslove. U potpisu ovog videa, objavljenog na kanalu TheTFJJ, stoji poziv na manifestaciju Heveningham Concours. Iako ovo možemo posmatrati kao promotivni spot, i dalje mislimo da ovom automobilu ovde nije mesto.

VIDEO:


Automagazin.rs

Prvi pogled na unapređeni model Škoda Superb - teaser video

Prvi pogled na unapređeni model Škoda Superb - teaser video

Odbrojavanje počinje, za dva dana će unapređeni Škoda Superb i novi Superb Scout doživeti svetsku premijeru. Na dan održavanja četvrtfinala ovogodišnjeg svetskog prvenstva u hokeju na ledu u Bratislavi, češki proizvođač automobila će predstaviti publici unapređeni model Superb.

U dve „plave nedelje“ Fordova vozila s nižim cenama i poklon paketom

U dve „plave nedelje“ Fordova vozila s nižim cenama i poklon paketom

U celoj Fordovoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji generalni uvoznik, Grand Motors, od 20. maja do 3. juna organizuje prodajnu kampanju Blue week, tokom koje će potencijalnim kupcima, po posebnim, atraktivnim uslovima biti ponuđena ograničena količina novih i korišćenih automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, ali i „polovnjaci“ drugih proizvođača.

123456. . .1416
Citroen 19 19 Concept (2019)
Slika nedelje