AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-Benz na sajmu automobila u Beogradu - Nove zvezde su stigle

Mercedes-Benz na sajmu automobila u Beogradu - Nove zvezde su stigle

Na ovogodišnjem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije, tradicionalno izlaže na skoro 3,000 kvadratnih metara u hali 3 Beogradskog sajma...

Mercedes-Benz na sajmu automobila u Beogradu - Nove zvezde su stigle

Pod sloganom Nove zvezde u Beogradu biće izloženo više od 30 modela i predstavljeno čak 6 premijera iz Mercedes-Benz game vozila.


„Posebna novina u sajamskom nastupu kompanije Star Import jeste unapređenje našeg prodajnog pristupa” , istakao je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import. U cilju što boljeg razumevanja Mercedes-Benz proizvoda, njihovih tehničkih karakteristika i novih tehnologija koje neumorno napreduju u svakom novom modelu, po prvi put ove godine uvedena je uloga mladih stručnjaka koji su prošli Mercedes-Benz obuku. Product experti će tokom trajanja salona automobila biti na raspolaganju svim posetiocima za dodatna pitanja i pojašnjenja vezana za Mercedes-Benz proizvode.

Mercedes-Benz na sajmu automobila u Beogradu - Nove zvezde su stigle

Sajamske akcije se odnose na kompaktnu A-Klasu i atraktivni CLA, čija će cena biti 27.990 EUR. Za ljubitelje terenskih vozila, posebna ponuda se odnosi na jedinstveni GLC koji će iznositi 46.990 EUR, a ukoliko se odlučite za AMG eksterijer cena je 50.036 EUR. U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom, OTP Leasing-om, nudimo i posebne uslove finansiranja – kamatnu stopu od 2,49% koja važi od 05. marta do 30. aprila 2019. godine.


Po prvi put, deo štanda je posvećen ženskoj populaciji. Pod brendom She’s Mercedes izložićemo popularni Mercedes-Benz CLA i najmanji SUV u gami Mercedes-Benz GLA.


Poseban deo štanda posvećen je prodaji poslovnim korisnicima. Program Business Solutions je posebno specificiran da odgovara potrebama poslovnih ljudi, sa uključenom kompletnom uslugom i sa širokim spektrom ponuda za finansiranje.

Mercedes-Benz na sajmu automobila u Beogradu - Nove zvezde su stigle

U segmentu kompaktnih vozila, predstavićemo novi Mercedes-Benz CLA, vozilo koje pobuđuje najviše emocija u svojoj klasi. Porodica A-Klase dovodi u svoje redove originalnu limuzina verziju sa četvoro vrata. Nova B-Klasa je stavlja naglasak na sportski duh, izgleda još dinamičnije u odnosu na prethodni model, dok je na putu agilnija, a u isto vreme nudi veći viši nivo komfora.


Publici će biti predstavljena i cela SUV porodica na čelu sa novim modelom GLE, terencem koji postavlja standarde u svom segmentu.

Sinonim za brend Mercedes-Benz je luksuz. Stoga smo pored elegantne S-Klase i S-Klase kupe, izložili i ekskluzivnu Mercedes-Maybach S-Klasu. Donosimo vam i luksuz nekih prošlih vremena sa oldtimer vozilima koja će biti izložena zahvaljujući saradnji sa Old Timer Klubom Beograd.

Mercedes-Benz na sajmu automobila u Beogradu - Nove zvezde su stigle

Poseban deo sajamskog nastupa će biti posvećen atraktivnim Mercedes-AMG modelima – od sportskog A 35 do ekskluzivnog GT 4-Door, kupea sa četvoro vrata. Posebnu pažnju privlači GT R svojim uzbudljivim izgledom i izvanrednim performansama.


U segmentu lakih komercijalnih vozila, predstavićemo čitavu Mercedes-Benz gamu – od Sprintera, preko Citana do jedinstvene X-Klase. Salon automobila u Beogradu je drugi na svetu koji će publici predstaviti redizajniranu V-Klasu.


Posetioci će imati prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za naša vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.


Pod brendom Auto Space, kompanija Star Import će biti prisutna i u hali 3a Beogradskog sajma. Ponuda rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme različitih brendova (Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva) nude samo najbolje za vaš automobil. Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.


Foto: Milomir Bošković

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje