AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Toyota Corolla TREK

Nova Toyota Corolla TREK

Nova varijanta TREK biće dostupna samo na bazi Corolle Touring Sports, s izborom 1.8 ili 2.0-litarskog hibridnog pogona. Odražava rastuću popularnost crossover vozila, robustnog izgleda u evropskom C-segmentu...

Nova Toyota Corolla TREK

Dizajnirana da privuče ljude koji uživaju u aktivnom načinu života i aktivnostima na otvorenom, Corolla TREK je pokrenula saradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo okuplja dva brenda koji imaju slične ekološke vrednosti kako bi ponudili komplementarna rešenja mobilnosti.

Nova Toyota Corolla TREK

Osnovan 1976. godine, Trek Bicycle je jedan od najpopularnijih svetskih biciklističkih brendova koji trenutno prodaje oko 1,5 miliona bicikala godišnje na globalnom nivou. Pored proizvodnje visoko efikasne biciklističke opreme, Trek koristi bicikle da razbije barijere koje sprečavaju ljude da žive sretniji, zdraviji i aktivniji život.

Nova Toyota Corolla TREK

Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor sa Trekom, tako da će Corolla TREK biti oficijelno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour muške i ženske timove Treka, tokom evropskih biciklističkih trka.


Ciljanjem na porodice koje vode aktivan život, s hobijima na otvorenom, Corolla TREK ima 20 milimetara viši klirens. Ona se zasniva na Corolla Touring Sports praktičnoj verziji s jedinstvenim elementima crossover stila. Donosi 17-inčne aluminijumske naplatke, zatamnjena zadnja stakla, svetla za maglu i LED svetla.

Nova Toyota Corolla TREK

Corolla TREK je opremljena sa sedmoinčnim TFT infotainment ekranom, dvoslojnim sedištima i odgovarajućim dekorativnim elementima. Toyota Corolla TREK očekuje se u prodaji već od avgusta ove godine.


PR

Atraltivna sajamska ponuda za sve Opelove modele do kraja aprila

Atraltivna sajamska ponuda za sve Opelove modele do kraja aprila

Opel Srbija pripremio je atraktivnu sajamsku ponudu u okviru koje će sva vozila biti na specijalnom sniženju od 300 do čak 800 evra u zavisnosti od modela. Akcija koja počinje 22. marta, prvog dana 54. Međunarodnog salona automobila, trajaće do 31.marta, ali i duže, ukoliko uslovi i lager to dozvole...

123456. . .1406
Ford Focus ST (2020)
Slika nedelje