AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Potpuno nova Mazda3 biće otkrivena na Los Angeles Auto Showu

Potpuno nova Mazda3 biće otkrivena na Los Angeles Auto Showu

Mazda Motor Corporation danas je objavila da će potpuno nova Mazda3 svoje
premijerno prikazivanje imati na Los Angeles Auto Showu, koji će biti otvoren za javnost od 30. novembra do 9. decembra...

Za predstavnike medija rezervisani su 28. i 29. novembar. Potpuno nova Mazda3 koristi zreliju interpretaciju Kodo dizajna koji otelotvoruje samu esenciju japanske estetike.


Istovremeno, temeljni atributi koji utiču na performanse i vozne osobine podignuti su na viši nivo. Nova generacija Skyactiv arhitekture vozila omogućava ljudima da u potpunost iskoriste svoj prirodni osećaj za ravnotežu, dok najnoviji Skyactiv motori nude odzivnost i odličnu kontrolu vozila u svim situacijama.


Predstavljanje potpuno nove Mazde3 označava početak cele nove generacije Mazdinih automobila koji će pružati novu dimenziju užitka u vožnji kupcima širom sveta.


PR

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do 2030. godine...

123456. . .1412
 Volkswagen ID. ROOMZZ
Slika nedelje