AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Jadran Auto osvojio prestižnu nagradu od strane Hyundai Motor Company

Jadran Auto osvojio prestižnu nagradu od strane Hyundai Motor Company

Na Regionalnoj konferenciji distributera automobilskog brenda Hyundai, održanoj u Podgorici 15.05.2018., kompanija Jadran Auto osvojila je prestižnu nagradu koju Hyundai Motor Company dodeljuje za najveća dostignuća u oblasti razvoja brenda.

Slavcu Habiču, generalnom direktoru kompanije Jadran Auto i Milošu Ražnatoviću, menadžeru prodaje, nagradu je uručio gospodin Uk Lee, direktor regionalne kancelarije za zemlje ZND i Istočne Evrope Hyundai Motor Company (Head of CIS & EE Regional HQs).


Hyundai Montenegro, a zatim Jadran Auto, ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Crnu Goru, prisutan na domaćem tržištu od decembra 2006. godine. Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.

Uvođenje visokih standarda usluge u prodaji i postprodaji, svrstali su Jadran Auto u vodeće distributere Hyundai brenda u regionu. Hyundai ovlašćeni zastupnik, Jadran Auto u Crnoj Gori beleži konstantan rast prodaje, kako u maloprodaji tako i u flotnoj prodaji za poslednjih 12 godina koliko postoji na tržištu Srbije.


Hyundai u Crnoj Gori, u 2017. godini, ostvaruje tržni udeo od oko 4 %. Za prva četiri meseca ove godine prodato je za 51% više vozila u odnosu na isti period prošle godine. Među flotnim kupcima u Crnoj Gori, najznačajniji su Hertz, Easy rent a car, Budva rent a car, Terae rent a car, Meridian rent a car.


Kompanija Hyundai Motor Group, osnovana 1967, zalaže se za to da postane životni partner svojih korisnika u sferi automobilizma, sa širokom paletom modela koji se prodaju u više od 200 zemalja širom sveta. Sa preko 110.000 zaposlenih širom sveta, Hyundai je prodao više od 4,5 miliona vozila na globalnom nivou, u toku prošle godine.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje