AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Šta nam to sprema Dacia?

Šta nam to sprema Dacia?

Rumunska kompanija Dacia proširuje svoju ponudu modela. Prema dostupnim informacija, novi model biće kompaktni crossover postavljen na bazi Dustera...

Pogledajte: Dacia Duster (2018) stigao u Srbiju - naši prvi utisci.

 

Dacia poslednjih godina beleži velike uspehe, koji se nastavljaju i danas. Sa novom generacijom Dustera, kojeg već možemo videti na srpskim putevima, značajno menja imidž proizvođača jeftinih automobila. Novi Duster izgleda moderno spolja i unutra, i nudi odličnu tehniku za atraktivnu cenu.

Šta nam to sprema Dacia?

Sada možemo videti plan Dacije, da u 2018. godini predstavi novi model. Prema prvim infromacijama, biće to kompaktni crossover postavljen na platformi Dustera. Premijera će biti odžana u avgustu mesecu u Moskvi i u ovom trenutku nam nije poznato, da li će novi model biti dostupan i na srpskom tržištu.


PR

BMW Motivation 2018

BMW Motivation 2018

Ljubav i strast prema BMW automobilima okupila je više stotina poštovalaca ovog brenda i izloženo je više od 160 BMW modela na BMW Motivation 2018 skupu u organizaciji BMW Kluba Srbija na parkingu BMW Servisa 6+ na Novom Beogradu u nedelju 20.maja.

Auto kuća Kompresor dobitnik priznanja Diler godine

Auto kuća Kompresor dobitnik priznanja Diler godine

Auto Kuća Kompresor dobila je u Parizu priznanje „Diler  godine“ za 2017. godinu (eng. „Dealer of the year 2017“) za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Renault i Dacia vozila, na prestižnom izboru za dilera godine u grupi Renault. 

123456. . .1372
Volkswagen Touareg 2018
Slika nedelje