AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Scania snimila nove promotivne filmove u Beogradu

Scania snimila nove promotivne filmove u Beogradu

Krajem marta, Scania je na više lokacija u Beogradu snimala scene za promotivne filmove kojima kroz svetsku kampanju predstavlja svoje kamione nove generacije (Scania Next Generation – L i P serija) namenjene za rad u izazovnom gradskom okruženju – dostava, distribucija, odvoz otpada...

U saradnji sa švedskom agencijom TBWA i lokalnom produkcijskom agencijom Cyber, Scania je izabrala Beograd, da kroz scene iz Nemanjine i Uzun Mirkove ulice, s mosta na Adi, parkirališta poznatog trgovačkog centra… te ostalih lokacija na kojima se snimalo, u finalnom video materijalu simulira svetske metropole, kao što su Sao Paulo, Berlin, Bangkok, Paris i London.


’Beograd je savršena mešavina starog i novog. Veličina i arhitektura grada u potpunosti su odgovarale potrebama našeg scenaria, a i saradnja s lokalnom agencijom je bila sjajna. Scene koje smo snimili u Beogradu bit će korišćene u globalnim promotivnim filmovima, odnosno novoj svetskoj kampanji, kojom Scania pokazuje i dokazuje kako ima kompletnu ponudu kamiona nove generacije, u potpunosti posvećenom urbanim uslovima, gde su zagušenje saobraćaja, bezbednosna i ekološka pitanja, stvaranje privlačnih radnih uslova za vozače i osiguranje najbolje ukupne radne ekonomije, samo neki od izazova s kojima se svi koji deluju u urbanoj džungli današnjice, moraju suočiti. Svaki grad predstavlja jedan od tih izazova na koji Scania ima idealan odgovor kroz svoju ponudu vozila’ izjavila je Anna Häggström, Scanijina menadžerka produkcije.

Scania snimila nove promotivne filmove u Beogradu

Scania nove generacije za urbano okruženje


Prepoznatljiva po svojim tegljačima, moćnoj i obožavanoj V8-ici, prepoznatljivom dizajnu šasije te najboljoj ekonomiji goriva na tržištu, Scanijina nova generacija kamiona predstavlja kamione L i P serije, koji se odlično nose sa svim urbanim situacijama. Isporuka namirnica u prodavnice, sakupljanje i odvoz smeća, pa i vatrogasne intervencije, deo su svakodnevice grada i njegovi stanovnici ih po pravilu ne primećuju, sve dok ne zakažu.


Nova generacija Scanijinih kamiona osigurava upravo besprekorno funkcionisanje svake urbane sredine po njenoj meri, omogućavajući njenim stanovnicima kvalitetniji život. Samo neke od karakteristika vozila kojima to možemo zahvaliti su: motori – novi 7 i 13- litarski te poboljšani 9-litarski, zatim pametna rešenja za bolju vidljivost i bezbednost svih sudionika saobraćaja u gradu, kao što je inovativni ’Scania City Safe Window’, te najveća ponuda rešenja za korišćenje alternativnih goriva kako bi se smanjio negativan uticaj na životnu sredinu i oslobađanje štetnih čestica u vazduh.


Scania urbana rešenja za jedini grad koji je važan. Vaš.


PR

MINI predstavio prvi alternativni vodič kroz Beograd

MINI predstavio prvi alternativni vodič kroz Beograd

U okviru najnovijeg projekta MINI Srbija, koji možete pratiti putem hashtag-a #MiniWasHere na društvenim mrežama, održana je promocija prvog MINI alternativnog vodiča kroz Beograd kao i izložba fotografija na temu kako MINI vidi alternativni Beograd, a koje možete pogledati na www.mini.rs. 

Opel Combo Life je jedan od šest finalista AUTOBEST izbora

Opel Combo Life je jedan od šest finalista AUTOBEST izbora

Novi Opel Combo Life proglašen je za jednog od finalista evropskog ,,AUTOBEST 2019’’ izbora. Žiri koji se sastoji od novinara iz 31 evropske zemlje testira nove modele koji su se kvalifikovali za ovu nagradu, a pobednik dobija priznanje ,,Best Buy automobil godine u Evropi 2019.’’

Škoda Scala: Novo ime za novi kompaktni model

Škoda Scala: Novo ime za novi kompaktni model

Nakon otkrivanja siluete, ŠKODA otkriva i ime novog kompaktnog modela – Scala. Naziv potiče od latinske reči „scala“ što znači „stepenice“ ili „merdevine“ i istovremeno pravi iskorak češkog proizvođača u segment kompaktnih vozila...

123456. . .1388
Novi BMW serije 3 (G20)
Slika nedelje