AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Čista petica - Renault tradicionalno za svoje kupce ima odličnu ponudu

Čista petica - Renault tradicionalno za svoje kupce ima odličnu ponudu

Renault , sada već tradicionalno, za svoje kupce priprema specijalnu ponudu za „Čistu 5icu“ koja tokom sajamskog meseca podrazumeva...

- Pokrivene sve troškove registracije
- 5 godina garancije
- 1 osnovni servis


Renault će na predstojećem BG Car Show-u prikazati svoju potpuno obnovljenu gamu vozila, a izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:


- Clio startuje sa cenom od 9990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju Clio Limited 1.2 16v sa cenom od 10990€. Paket Limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.
- Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Limited 1.6 Sce dolazi po ceni od 13990€. U cenu su uključeni Aluminijumski naplatci 16“, Led svetla u obliku slova „C“, automatski klima uređaj i zatamnjena stakla.
- Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 14190€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, automatski klima urejdaj i zatamnjena stakla.
- Kupci modela Captur mogu da očekuju automobil u verziji Intens opremljen kamerom za kretanje u nazad, koju za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.
- Model Kadjar je takođe u verziji Limited 1.2 Tce 130KS po ceni od 19990€ opremljen dodatnim elementima opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink sa navigacijom, aluminijumskim naplatcima 17“, automatskim klima uredjajem i metalik bojom.


Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a izdvojili bi kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.


Pored ovoga kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, kao i dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja. Posedno bi izdvojili beskamatni kredit specijalno kreiran za kupovinu Crossover vozila Captur, Kadjar i Koleos, sa mogućnošću iznosa finansiranja od 10000€ na 36 meseci ili 7000€ na period odplate od 48 meseci.


Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem BG Car Show-u u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu ponudu koju je Renault pripremio, ponudu za „Čistu 5icu“.


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje