AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroen sajamska ponuda

Citroen sajamska ponuda

Na ovogodišnjoj manifestaciji BG Car Show kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji, priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje...

Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 500 kvadrata očekuju nas najnoviji modeli i mnoga iznenađenja za kupce.

 

Svakako da je najinteresantnija premijera - novi C4 Cactus, kojim Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda. Premijerno su na njemu predstavljeni hidraulično oslanjanje pod imenom hidraulični progresivni jastuci™ i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva sjajna noviteta zajedno garantuju neverovatnu udobnost u vožnji. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji i 3 tehnologije za konekciju. Nagrađivani benzinski ekološki motori od 110 i 130 KS dodatno doprinose udobnosti i bezbednosti za volanom.


Na štandu Citroën-a u Hali 1 biće izloženi putnički modeli: C3, C-Elysée, C3 Aircross, novi C4 Cactus i C4 Picasso u više različitih verzija motora i nivoa opreme. Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa 0% kamate na kredite i 0,99% kamate na lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce. Sjajna kupovina na kredit je omogućena na 36, 60 i 84 meseca, a na lizing na 60 meseci.


Citroën komercijalni program biće izlozen na štandu u Hali 4. Biće prikazani modeli: C3 Business, C4 Business i Berlingo Business za 4 ili 5 sedista za putnike, kao i Berlingo Furgon, Jumpy Furgon, Jumper Furgon i SpaceTourer eksluzivna verzija vozila sa 8 sedišta. Pravo zadovoljstvo za male preduzetnike, srednja preduzeća i velike firme je kupovina na lizing sa promotivnom kamatom od 1,95% na 60 meseci.


Izlaganje kompletne game firme Avtonova KAB prati mogućnost zamene vozila staro za novo, kao i mogućnost produženja garantnog roka.


Finansijske ponude za sve modele, zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu www.citroen.rs gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane, pa Citroën potpuno spremno dočekuje sajamsku manifestaciju.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje