AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Specijalni sajamski uslovi aktuelni su i pre početka BG Car Show-a u svim ovlašćenim Peugeot salonima širom zemlje.


Svakako najatraktivniji modeli su tri predstavnika SUV segmenta koji u poslednje vreme beleže sjajne rezultate prodaje. Osvajač nagrade “Car of the year” za prethodnu godinu kao I osvajač dvostruke nagrade za automobil I SUV godine u Srbiji, Peugeot 3008 , je već sada dostupan po sajamskim uslovima za 248 evra mesečno, I to u Active paketu opreme sa benzinskim motorom od 130 ks.

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Pored ovog šampiona na štandu u hali 1 će se naći još jedno SUV vozilo, ali sa 7 sedišta - novi 5008.


Model čija je prodaja počela krajem prošle godine kada je I promovisan u javnosti, za kratko vreme je stekao velike simpatije pre svega porodičnih ljudi I oduševio ih kako svojim dizajnom tako I modularnošću I komforom koji pruža. Rata za sve koji se odluče da postanu vlasnik ovog modela iznosi 268 evra mesečno uz učešće od 30%.

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Poslednji ali isto tako atraktivan predstavnik krosover porodice, Peugeot 2008 se u poslednje dve godine ,od kada je lansiran novi model, pokazao kao sjajno rešenje prevashodno za gradsku vožnju ali isto tako I za porodična putovanja na kojima njegova praktičnost pokazuje svoj maksimum.


Pored krosover modela, uvoznik Peugeot-a za Srbiju,Euroimpex autogroup je pripremio I sajamske cene za 2 gradska modela 108 I 208 kao I za best-seler francuskog Brenda širom Evrope, Peugeot 308.


Peugeot 208, model koji je osvojio srca najvećeg broja vozača u Srbiji tokom sajamske akcije je dostupan za 114 evra mesečno I to sa 1.2 Puretech motorom u Active paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7” osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetla …


Na period od 6 godina uz ratu od 158 evra mesečno Peugeot 308 sa vrlo atraktivnom opremom takodje se nalazi na spisku modela koji imaju specijalne uslove kupovine. Kako za ovaj tako i za sve već navedene modele nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

I to nije sve, u hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert I Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila su takodje pripremljeni specijalni sajamski uslovi.


Za ljubitelje dvotočkaša koji na vreme žele da se pripreme za sezonu, u hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Peugeot skutera, uključujući I najnoviji model Django.


PR

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Već na početku nove poslovne godine, Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela...

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Na sajmu potrošačke elektronike CES, Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta sa virtualnim, čime stvara ultimativni doživljaj povezanog automobila...

123456. . .1397
Audi e-tron
Slika nedelje