AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Posle lansiranja modela C3 2016 godine, i predstavljanja C3 Aircross, svog prvog SUV-a tokom 2017 godine, Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda i nastavlja da iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu...

Novi Citroën C4 Cactus unosi svežinu u segment limuzina spajajući jedinstveni karakter C4 Cactus-a sa referentnom udobnošću modela C4. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za konekciju i sa nagrađivanim ekološkim motorima sveukupno doprinose udobnosti i bezbednosti za volanom.


Najvažnije što ovaj model izdvaja na samoj premijeri je izuzetan novitet po pitanju udobnosti, hidraulično oslanjanje pod imenom Hidraulični progresivni jastuci™ (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC). Premijerno su predstavljena i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva svetska noviteta zajedno garantuju novoj limuzini Citroën C4 Cactus neverovatnu udobnost pri vožnji. Zahvaljujući oslanjanju na hidrauličnim progresivnim jastucima filtriraju se nepravilnosti sa puta i stvara se utisak putovanja na letećem ćilimu. Nova sedišta Citroën Advanced Comfort® pružaju vrhunsku udobnost pri dodiru i pri sedenju, a u unutrašnjosti kabine pruža komfor koji je u službi prostranosti i osvetljenosti. Potpuno savremena, nova limuzina C4 Cactus nudi izuzetno akustičnu izolaciju. Na sve novitete dodajmo i 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, izbor 9 boja karoserije i 4 Color paketa (koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji), čime se kupcu omogućava da sklopi izgled vozila koje mu najviše odgovara. U ponudi je 5 različitih unutrašnjih uređenja koja nude osvetljenost, mekoću i prefinjenost.


Novi Citroën C4 Cactus opremljen je i intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje kao što su: Sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad koja pokazuje pogled na okolinu od 180 °, Park Assistent aktivan sistem pomoći pri parkiranju, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje za Smartphone sa posebnim priključnim prostorom, Mirror Screen funkcija sa kojom vozači uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona ili CITROEN 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa.
Novi C4 Cactus je limuzina koja u ponudi ima zastakljenu krovnu površinu i nudi putnicima širok pogled na nebo sa otvorenim i potpuno panoramskim staklenim krovom. Tehnologiju i avanturističku prirodu novog modela naglašava i široki spektar štedljivih i efikasnih nagrađivanih benzinskih i dizel motora iz najnovije generacije.


Kompanija Avtonova KAB obezbedila je sjajne uslove nabavke uz promotivne cene. Model Citroën C4 Cactus se nudi u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i dizel agregatom.


U nasoj zemlji prodaja upravo počinje sa promotivnom cenom od 12.990 evra i izuzetnom uslovima finansiranja sa 0% kamate.


Dodatne informacije mogu se dobiti putem sajta www.citroen.rs.


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje