AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Za 12. međunarodni sajam motocikala MotoPassion, koji se u Beogradu održava od 22. do 28. marta (uporedo sa Sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW), uvoznik, prodavac i serviser Suzuki motocikala, beogradski Euro Sumar, priprema pravu feštu noviteta...

Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

U hali 8 Beogradskog sajma premijerno prikazuje tri najnovija proizvoda poznate marke.


Od četiri noviteta, u familiji V-STROM u Beogradu debituje verzija 250 ABS - L8, s atraktivnim izgledom i dvocilindarskim motorom od 248 cm3/25 KS, šestostepenim menjačem, disk kočnicama napred i pozadi s ABS-om, a sve po sajamskoj ceni od 5.500 evra (u dinarskoj protivvrednosti s PDV-om i svim dažbinama). Na ovoj moto izložbi Euro Sumar predstavlja i motocikle Suzuki V-STROM 650 XT ABS - L8 (po ceni od 7.850 evra) i V-STROM 1000 ABS - L8 (za 11.350 evra), koji, u seriskoj opremi, pored ABS, nude i TCS (kontrolu proklizavanja) sa tri režima rada.

Tri Suzuki premijere na Međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Iz Suzukijeve serije Supersport u Beograd premijerno stiže GSX-R 1000 R ABS - L8 (poznatiji kao RR ) s četvorocilindarskim motorom od 999 cm3/202 KS, takođe sa šestostepenim menjačem, disk kočnicama (napred dvostruki diskovi) s ABS-om, TCS-om (čak 11 režima rada) za koji je određena promotivna, sajamska cena od 17.050 evra. To je do sada tehnološki ubedljivo najnapredniji SUZUKIJEV motocikl. Drugi eksponat iz ove kategorije će biti standardna verzija GSX-R 1000 ABS - L7 po ceni od 13.600 evra.


U kategoriji skutera, Euro Sumar premijerno predstavlja BURGMAN 400 ABS - L8, s jednocilindarskim motorom od 399 cm3/33 KS, variomatik menjačem i disk kočnicama (napred dvostruki diskovi) i ABS-om. Sajamska cena ovog noviteta je 7.300 evra. Uz premijerni, biće izložen i BURGMAN 650 EXECUTIVE - L7 s cenom od 9.450 evra.
Zaljubljenici u dva točka i adrenalinski „zavisnici“ na štandu Euro Sumara će moći da detaljno razgledaju, pa i opipaju i Suzukijeve modele GSX-S 750 ABS - L8 (s promotivnom cenom od 8.350 evra) i SV 650 ABS - L7, koji se, tokom najveće motociklističke izložbe na Balkanu u ovoj godini, nudi po ceni od 6.500 evra.


PR

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc Karting Centar je izvršio rekonstrukciju karting staze, sa ciljem da svim ljubiteljima kartinga  vožnju učini još atraktivnijom i udobnijom, ali i kako bi vozačima omogućili da postignu što bolje vreme tokom karting avanture.

Hyundai Motor i Čelsi započinju novo partnerstvo

Hyundai Motor i Čelsi započinju novo partnerstvo

Hyundai Motor započeo je višegodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Čelsi i kao njihov globalni automobilski partner od sledeće sezone, pa do 2022. godine, logotip kompanije Hyndai biće na rukavu novog Čelsi dresa na svim domaćim takmičenjima...

Kia predstavila Niro EV sa dometom od 380 kilometara

Kia predstavila Niro EV sa dometom od 380 kilometara

Kia Motors je na salonu automobila u Busanu (J. Koreja) predstavila novi Niro EV. Sa dometom od 380 kilometara* potpuno električni Niro EV udružuje užitak u vožnji sa atraktivnim dizajnom i performanse krosovera sa pogonom bez štetnih emisija...

123456. . .1376
Audi Q8
Slika nedelje