AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Špijuni snimili novi Porsche 911 - prva fotografija

Špijuni snimili novi Porsche 911 - prva fotografija

Kompanija Porsche sebično čuva izgled nove generacije ikone sportskih automobila. I pored toga, internetom je prostrujala prva fotografija Porschea 911, i to potpuno bez maske!

Aktuelna generacija modela Porsche 911 (kodna oznaka 992) na svet je došla 2011. godine i zato nije iznenađenje, što svet s nestrpljenjem iščekuje dolazak naslednika. Zvaničan datum premijere još uvek nije poznat, ali zato je pred nama prva fotografija.


Fotografija se najpre pojavila na Instsgramu. U poređenju sa aktuelnim Porsche 911, primećuje se nekoliko razlika. Potpuno nov je branik, a blatograni su prepoznatljivi, a po njihovoj širini možemo zaključiti da se radi o verziji Carrera S. Carreru će pokretati motor maksimalne snage 400 KS, Carreru S pokretaće motor od 450 KS, a biće dostupna serija verzija, kao što su kabriolet, GTS, Turbo i Turbo S. Neće nedostajati ni verzija GT3, koju će pokretati atmosferski motor uparen sa manuelnim menjačem.


Neće biti iznenađenje, ako novi Porsche 911 vidimo na predstojećem autosalonu u Ženevi.


Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje