AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

U Nissan-LF Auto centru Qashqai i X-Trail s popustom i do 2.700 evra

U Nissan-LF Auto centru Qashqai i X-Trail s popustom i do 2.700 evra

Primamljive cene za nekoliko vozila spremnih za isporuku po sistemu plati-i vozi. Oni koji požure a već odavno priželjkuju Nissanove modele QASHQAI i X-TRAIL, upravo sada bi mogli bi da naprave odličan „pazar“...

U Nissan-LF Auto centru Qashqai i X-Trail s popustom i do 2.700 evra

U Nissan-LF Auto centru nude im mogućnost da ograničen broj vozila iz salona i sa lagera nabave po cenama nižim od 2.000 do 2.700 evra, u dinarskoj protivvrednosti.


Recimo, sve popularniji QASHQAI, u verziji 1.2 N-CONNECTA PLUS, sa benzinskim motorom od 1.197 „kubika“ (85 kW/115 KS) i ručnim šestostepenim menjačem, umesto 22.050, sada košta 19.890 evra, što je retko ponovljiva cena za ovaj odlično opremljen krosover. Sa dugačkog spiska njegove opreme pažnju zavređuju neke reprezentativne „stavke: na primer, sistem četiri kamere koji omogućava pogled oko vozila pod uglom od 360 stepeni, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za izbegavanje frontalnog sudara, prednji i zadnji parking senzori, panorama stakleni krov sa električnim parcijalnim otvaranjem i zatvaranjem i parcijalnim oblogama krova, uzdužni krovni nosači u srebrnoj boji itd.

U Nissan-LF Auto centru Qashqai i X-Trail s popustom i do 2.700 evra

I nešto „ozbiljniji“ krosover X-TRAIL, takođe sve traženiji na našem tržištu, u verziji 1.6 DIG TEKNA trenutno ima vrlo zanimljivu cenu: 28.830 evra, što je svih 2.700 evra manje nego u redovnom cenovniku. Pokreće ga benzinski motor od 1.618 cm3 koji 120 kW/163 KS prenosi na prednje točkove posredstvom šestostepenog ručnog menjača. Od opreme ima mnogo toga što i pomenuti QASHQAI, ali još i grejana prednja sedišta, inteligentni sistem za parkiranje, LED prednja svetla sa AFS sistemom itd.


Spisak vozila sa cenama nalazi na sajtu Nissan-LF Auto centra, ali se detaljnije informacije o bojama i preostalim primercima najbrže mogu dobiti telefonskim pozivom.


Ovaj ovlašćeni prodavac i serviser Nissanovih automobila podseća da je, i uz veliki popust, zadržano povoljno finansiranje - putem kredita ili lizinga sa izborom između dve opcije: kamata 1,99% do 60 meseci + poklon produžena garancija (tako da kupac onda ima ukupno pet godina garancije ili do 160.000 prevaljenih kilometara) ili 10.000 evra bez kamate na rok do 36 meseci.


PR

123456. . .1382
Audi Q8
Slika nedelje