AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Kanađanin je autom od snega privukao pažnju policije (FOTO)

Kanađanin je autom od snega privukao pažnju policije (FOTO)

Iako sneg zadaje glavobolje mnogobrojnim vozačima, kao i organima javnog reda, ponekada može biti zabavan...

Simon Laprise, 33-godišnji stanovnik Montreala, odlučio je da iskoristi velike snežne padavine i od snaga napravi automobil. Zanimljivo je, da je napravljeni automobil u realnoj veličini, sa veoma realističnim konturama, na prvi pogled izgleda kao pravo vozilo. Čak je stavio i pravi brisač, što je pojačalo utisak, da se ispod snega nalazi pravi pravcati automobil.



Prvobitan cilj bio je, da privuče pažnju prolaznika, ali ovaj "nepropisno parkiran" automobil privukao je pažnju policije. Prema portalu FOx9, policija je odlučila da sankcioniše vlasnika vozila, jer je "parkiran" u zoni koja je predviđenja za prolazak vozila sa čišćenje snega. Kada su shvatili, da je automobil napravljen od snega, iznenadili su se. Umesto novčane kazne, na automobil su ostavili "cedulju" na kojoj je pisalo, da im je ovaj momak ulepšao službu.

 


Automagazin.rs

Volkswagen otkriva novi Touareg - prva skica

Volkswagen otkriva novi Touareg - prva skica

Nemački proizvođač automobila, Volkswagen, slavi jedan milion prodatih primeraka modela Touareg prve i druge generacija. Uskoro ćemo videti teću generaciju ovog kvalitetnog SUV modela. Pred nama je prva zvanična skica...

123456. . .1356
Rallye Monte Carlo 2018 - Sebastien Ogier
Slika nedelje