AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

SsangYong je prikazao svoj novi pikap Musso

SsangYong je prikazao svoj novi pikap Musso

SsangYong Motor Company otkrio je ime i prikazao snimak eksterijera svog novog pikap vozila sa kodnim imenom Q200...

Novi pikap će se zvati ‘Musso’, što na korejskom znači ‘nosorog’ (prodavaće se kao ‘Rexton Sports’ na domaćem južno-korejskom tržištu). ‘Musso’ je bio SUV model koji je proslavio marku SsangYong u toku devedesetih.


Istražujući koncept multi-talentovanog pikapa, Musso je dizajniran na način koji nudi stil, performanse i svestranost onima koji su profesionalni i strastveni ka poslu kojim se bave, a istovremeno cene radosti i uzbuđenja u životu, zajedno sa svojom porodicom.


Koristeći istu platformu sa nedavno prikazanim Rexton-om, Musso se ističe odličnim terenskim karakteristikama i bezbednošću, a sve to zahvaljujući svojoj inovativnoj šasiji. Kao dopuna tu je i zaključavanje diferencijala koje garantuje stabilnu vožnju i na klizavim putevima, dok je otvoreni teretni prostor u funkciji svakodnevne prilagodljivosti. Musso počinje sa prodajom najpre u Južnoj Koreji i to još u Januaru, dok će prodaja na globalnom tržištu započeti u drugom kvartalu ove godine. Njegova svetska premijera je zakazana za Mart, na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi.


* Ovlašćeni uvoznik marke SsangYong za Srbiju je firma RATOLA D.O.O., GTC 19 Avenue, 38-40 Vladimira Popovića, 11070 Beograd


PR

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela sa sportsko elegantnim izgledom kupea i izuzetnim performansama, ujedno pružajući zadivljujući komfor. Novi model je 81 mm duži od prethodnog i 37 mm širi, a takođe je i 3 mm niži...

123456. . .1385
Audi Q8
Slika nedelje