AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

SsangYong je prikazao svoj novi pikap Musso

SsangYong je prikazao svoj novi pikap Musso

SsangYong Motor Company otkrio je ime i prikazao snimak eksterijera svog novog pikap vozila sa kodnim imenom Q200...

Novi pikap će se zvati ‘Musso’, što na korejskom znači ‘nosorog’ (prodavaće se kao ‘Rexton Sports’ na domaćem južno-korejskom tržištu). ‘Musso’ je bio SUV model koji je proslavio marku SsangYong u toku devedesetih.


Istražujući koncept multi-talentovanog pikapa, Musso je dizajniran na način koji nudi stil, performanse i svestranost onima koji su profesionalni i strastveni ka poslu kojim se bave, a istovremeno cene radosti i uzbuđenja u životu, zajedno sa svojom porodicom.


Koristeći istu platformu sa nedavno prikazanim Rexton-om, Musso se ističe odličnim terenskim karakteristikama i bezbednošću, a sve to zahvaljujući svojoj inovativnoj šasiji. Kao dopuna tu je i zaključavanje diferencijala koje garantuje stabilnu vožnju i na klizavim putevima, dok je otvoreni teretni prostor u funkciji svakodnevne prilagodljivosti. Musso počinje sa prodajom najpre u Južnoj Koreji i to još u Januaru, dok će prodaja na globalnom tržištu započeti u drugom kvartalu ove godine. Njegova svetska premijera je zakazana za Mart, na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi.


* Ovlašćeni uvoznik marke SsangYong za Srbiju je firma RATOLA D.O.O., GTC 19 Avenue, 38-40 Vladimira Popovića, 11070 Beograd


PR

Škoda sajamska ponuda

Škoda sajamska ponuda

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG CAR SHOW-a koji se održava od 22-28.marta...

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

123456. . .1362
Rally Mexico 2018 - Sebastien Ogier
Slika nedelje