AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Šta se dešava, kada u rezervoar umesto benzina naspemo Coca-Colu (VIDEO)

Šta se dešava, kada u rezervoar umesto benzina naspemo Coca-Colu (VIDEO)

Da li ste se nekada zapitali, šta bi se dogodilo, kada bi umesto benzina, u rezervoar vašeg automobila nasuli flašu Coca-Colle? Odgovor možemo pretpostaviti, ali jedan youtuber je isprobao kako ovo funkcioniše u praksi...

Youtuber TechRax je u BMW 325i iz 2003. godine, umesto benzina u rezervoar nasuo Coca-Collu. Eksperiment je trajao svega nekoliko minuta, jer su se ubrzo aktivirale kontrole lampice na instrument tabli, koje su signalizirale problem sa motorom, a na kraju je motor otkazao poslušnost.


Nakon toga, automobil je stigao u servis, gde su testovi potvrdili neodgovarajući sadržaj u gorivu, pa je vlasnik morao da uradi proces čišćenja rezervoara i kompletnog sistema ubrizgavanja. Pregled je koštao 135 dolara, a kompletna popravka 1502 dolara (1265 evra).


VIDEO:Automagazin.rs

Pretpremijera BMW Serije 3 u Beogradu (FOTO)

Pretpremijera BMW Serije 3 u Beogradu (FOTO)

U Beogradu predstavljen jedan od najpoželjnijih automobila BMW game – BMW Serije 3. Ovaj model prodat je u više od 15 miliona primeraka širom sveta i u svojoj sedmoj generaciji stiže na naše tržište početkom naredne godine...

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere.

123456. . .1394
Audi e-tron
Slika nedelje