AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

SEAT Ibiza nominovana za dve prestižne nagrade

SEAT Ibiza nominovana za dve prestižne nagrade

Pobednik takmičenja za najbolji automobil godine u Evropi biće poznat široj javnosti 5. marta 2018. godine, a proglašenje će se desiti ni manje, ni više nego na prestižnom ženevskom auto-salonu...

SEAT Ibiza nominovana za dve prestižne nagrade

Žiri koji odlučuje o pobedniku, čini 60 novinara auto industrije iz čak 23 zemlje, i za sada je otkrio samo imena finalista.


Od konkurencija, koja je prvobitno uključivala čak 37 modela automobila, u uži izbor je ušlo tek njih 7, a među nominovanima je svoje mesto zasluženo zauzela i SEAT Ibiza, koja se našla u finalu još jednog izbora - Autobest izbora za titulu "Best Buy Car of Europe in 2018". Podsećanja radi, aktuelni nosilac titule Autobest za 2017. godinu je još jedan SEAT predstavnik - SUV model Ateca.

 

Uslov da neki od modela podnese kandidaturu za "Automobil godine 2018." bio je da je lansiran u bar 5 evropskih zemalja tokom 2017.godine, ali drugi brojni uslovi koje je SEAT Ibiza 5. generacije ispunila, postavili su standarde u klasi i ozbiljno je izdvojili od konkurencije.

SEAT Ibiza nominovana za dve prestižne nagrade

SEAT Ibiza Style kombinuje najnoviju tehnologiju sa efektnim i efikasnim dizajnom, a uz to donosi i veliki broj iznenađujućih noviteta. Standardni paket opreme premašuje sva očekivanja i uključuje:


• Novi TSI motori od 95 KS
• Dnevna LED svetla
• Aluminijumske felne
• Digitalni klima uređaj - Climatronic
• Full LINK Media sistem od 8"
• Hill hold, front assist, kožni volan i menjač
• Komande na volanu.
• Tempomat
• Detekciju zamora vozača


Promotivna cena vozila sa ovim paketom opreme iznosi 12 996 €. Da li je SEAT Ibiza Style i vaš favorit?


PR

Renault Kadjar i Star Wars

Renault Kadjar i Star Wars

Renault, u saradnji sa filmom „Solo: Star Wars priča“, pripremio je svojim kupcima uzbudljivo iskustvo u iščekivanju bioskopske premijere novog filma, 24. maja 2018. godine...

Bosch - Rekordni rezultati poslovanja u 2017.

Bosch - Rekordni rezultati poslovanja u 2017.

Uprkos nepovoljnoj ekonomskoj klimi cilj kompanije Bosch je dalji rast u 2018. godini. Nakon postizanja rekordnih rezultata tokom 2017. godine, u svetlu ekonomskih i geopolitičkih rizika, Bosch Grupa očekuje da njeni prihodi od prodaje u 2018. porastu za 2 do 3 %.

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Potencijalnim kupcima Fordovih automobila nudi se još  jedna mogućnost da po vrlo primamljivim uslovima, ali u ograničenom vremenskom periodu -  samo od 23. do 28. aprila, postanu vlasnici novog ili polovnog vozila...

123456. . .1368
BRABUS 800 Coupé
Slika nedelje