AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Šok u nemačkoj policiji - pogledajte šta je spasilo vozača od kazne za prebrzu vožnju (FOTO)

Šok u nemačkoj policiji - pogledajte šta je spasilo vozača od kazne za prebrzu vožnju (FOTO)

Da li verujete da ponekada dobri anđeo čuvar može da vam pomogne? Samo ovako možemo objasniti neverovatnu sreću vozača, kojeg je od visoke novčane kazne spasila ptica...

U Nemačkoj i policija ima smisao za humor. Vozač kojeg je u prebrzoj vožnji snimio statični radar u mestu Viersen, nedaleko od holandske granice, neće platiti kaznu. U zoni gde je maksimalna dozvoljena brzina 30 km/h, vozač u Renault Twingu kretao se brzinom od 54 km/h, što znači da bi trebao da plati kaznu od 105 evra. Međutim, zahvaljujući "anđelu čuvaru", on će proći bez kazne.
 
"Razumeli smo znak odozgo i ovoga puta vozača ostavljamo na miru. Ali, nadamo se da će vozač razumeti ovaj znak i da će sledeći put voziti u skladu sa pravilima." - stoji u saopštenju policijske oblasti Polizei NRW Viersen.

Beli golub je pokrio identitet vozača na fotografiji iz radara. Pošto nije moguće utvrditi identitet vozača, policija je prinuđena da oprosti novčanu kaznu. Tamošnja policija je ovu situaciju iskoristila i za malo humora: "Zapravo, golub bi zaslužio kaznu, jer je i on brzo išao. Ali, pošto ne znamo gde je njegovo mesto stanovanja, takođe ga moramo ostaviti na miru."


Automagazin.rs
Izvor: Polizei NRW Viersen

Prvi pogled na unapređeni model Škoda Superb - teaser video

Prvi pogled na unapređeni model Škoda Superb - teaser video

Odbrojavanje počinje, za dva dana će unapređeni Škoda Superb i novi Superb Scout doživeti svetsku premijeru. Na dan održavanja četvrtfinala ovogodišnjeg svetskog prvenstva u hokeju na ledu u Bratislavi, češki proizvođač automobila će predstaviti publici unapređeni model Superb.

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje