AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Nissan LEAF osvojio je svoju prvu međunarodnu nagradu

Novi Nissan LEAF osvojio je svoju prvu međunarodnu nagradu

Novi Nissan LEAF na godišnjoj je svečanosti CES Unveiled osvojio najveće priznanje Sajma potrošačke elektronike koje mu je dodelilo Udruženje za potrošačku tehnologiju...

Na proglašenju dobitnika nagrade za najbolju inovaciju za 2018. održanom u New Yorku pred brojnim stručnjacima iz područja tehnološke industrije, u celini novi Nissan LEAF, automobil bez emisija, osvojio je svoje prvo veliko međunarodno priznanje. Nissan veruje da je to samo prvo u nizu priznanja.


U znak potvrde Nissanove predanosti inovacijama, Nissanu LEAF, potpuno električnom automobilu opremljenom sistemu ProPILOT (u Severnoj Americi pod nazivom ProPILOT Assist) i papučicom e-Pedal, dodeljena su sljedeća priznanja:


• nagrada za najbolje inovacije u području inteligentnih vozila i tehnologije za autonomnu vožnju
• CES-ovo priznanje za Tehnologiju za bolji svet


Svake godine Udruženje za potrošačku tehnologiju dodeljuje nagrade za najbolje inovacije kao najavu Sajma potrošačke elektronike koji se u Januaru održava u Las Vegasu. Nissan će u saradnji s Udruženjem održati posebnu prezentaciju novog Nissana LEAF na sajmu 2018.


„Velika nam je čast osvojiti ovo važno priznanje u ranoj životnoj fazi novog Nissana LEAF,” izjavio je Daniele Schillaci, izvršni potpredsednik globalnog dela marketinga i prodaje, dela za razvoj vozila bez emisija i baterija i predsednik Nissanovog upravljačkog odbora za Japan, Aziju i Oceaniju.
„Ova nagrada odaje priznanje proizvodima i tehnologijama koje koriste ljudima i planeti, pa je LEAF zasluženi pobednik. LEAF je više od automobila. On je ikona Nissanove inteligentne mobilnosti, naše vizije kojom ćemo ljude uvesti u bolji svet.”


Novi Nissan LEAF donosi inovacije i tehnologije za svakodnevnu vožnju širem krugu kupaca od ijednog električnog vozila do sad. On će svet učiniti boljim mestom ne samo uz pomoć inovacija, nego i činjenicom da je dostupan širem krugu ljudi. Zahvaljujući dodatnim mogućnostima, kao što su spajanje vozila s domom odnosno s električnom mrežom (zavisno od tržišta), vozači znaju da mogu trošiti manje i doprineti više.


Novi Nissan LEAF već je u prodaji u Japanu, a u sledeća dva meseca postaće dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. U Zapadnoj Evropi proizvodnja počinje u Decembru 2017., a prodaja u Februaru 2018.


PR

Škoda sajamska ponuda

Škoda sajamska ponuda

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG CAR SHOW-a koji se održava od 22-28.marta...

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

123456. . .1362
BRABUS 800 Coupé
Slika nedelje