AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

Ova godina je izuzetno značajna za Hyundai u Srbiji. U 2017. godini, čak tri ovlašćena zastupnika za različite regione, proslavila su jubileje postojanja svojih kompanija i uspešnog poslovanja u zastupanju Hyundai brenda...

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

Ehom Auto Beograd je proslavio 10 godina postojanja kompanije, kao i Marić centar iz Kraljeva, dok Ideal Auto iz Niša ove godine slavi čak 20 godina uspešnog poslovanja kompanije koju vode dve generacije porodice Grujović.


Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, iznikao iz uspešne kompanije Ehom doo koja je poznata kao lider u distribuciji auto boja i lakova, poznatih svetskih proizvođača PPG, MAX MEYER i NEXA AUTOCOLOR. Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim Hyundai standardima. Centar, u Ulici Severni bulevar 6, se prostire na preko 1000 kvadratnih metara. Proslava je održana u Beogradu, 06.10.2017. na Košutnjaku.

Marić centar je porodična firma, koja poseduje iskustvo od 40 godina u reparaciji vozila, opremljen servis po svim standardima, 500 m2 radnog, 60 m2 kancelarijskog, 50 m2 magacinskog i 600 m2 ograđenog parking prostora, i 160 m2 izložbenog prostora za vozila marke Hyundai. Stručan radni tim koji se stalno edukuje i visok nivo tehničko-tehnološke opremljenosti, što garantuje profesionalni kvalitet. Jubilej je proslavljen u Mataruškoj banji, na sjajnoj lokaciji hotela Okanik.

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

Ideal Auto, kompanija iz Niša, je čak 20 godina uspešan zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai automobila za jugoistočni deo Srbije. Nastao je iz grupacije AUTO MG COMMERCE koji se bavi prodajom i servisiranjem HYUNDAI VOZILA od 1998.godine. Kao član velike Hyundai porodice IDEAL AUTO ispunjava visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. 05.10.2007. godine otvoren je novi prodajno servisni centar IDEAL AUTA u ulici Stari Put Beograd Niš BB, gde se na jednom mestu nalazi prodajni salon od 200 m², kancelarijski prostor, servis na površini od oko 400 m² u kojem se obavljaju sve usluge automehanike i autodijagnostike, limarski i farbarski radovi i ugradnja dodatne opreme. Proslava će biti upriličena 21.10.2017 u hotelu Ideo u Nišu.


Kompanije Ehom Auto i Marić Centar su podelile slavlje sa svojim vernim kupcima i korisnicima servisa koji su imali priliku da prvi put u Srbiji testiraju novi model i30.


PR

Škoda sajamska ponuda

Škoda sajamska ponuda

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG CAR SHOW-a koji se održava od 22-28.marta...

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

123456. . .1362
BRABUS 800 Coupé
Slika nedelje