AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

Ova godina je izuzetno značajna za Hyundai u Srbiji. U 2017. godini, čak tri ovlašćena zastupnika za različite regione, proslavila su jubileje postojanja svojih kompanija i uspešnog poslovanja u zastupanju Hyundai brenda...

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

Ehom Auto Beograd je proslavio 10 godina postojanja kompanije, kao i Marić centar iz Kraljeva, dok Ideal Auto iz Niša ove godine slavi čak 20 godina uspešnog poslovanja kompanije koju vode dve generacije porodice Grujović.


Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, iznikao iz uspešne kompanije Ehom doo koja je poznata kao lider u distribuciji auto boja i lakova, poznatih svetskih proizvođača PPG, MAX MEYER i NEXA AUTOCOLOR. Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim Hyundai standardima. Centar, u Ulici Severni bulevar 6, se prostire na preko 1000 kvadratnih metara. Proslava je održana u Beogradu, 06.10.2017. na Košutnjaku.

Marić centar je porodična firma, koja poseduje iskustvo od 40 godina u reparaciji vozila, opremljen servis po svim standardima, 500 m2 radnog, 60 m2 kancelarijskog, 50 m2 magacinskog i 600 m2 ograđenog parking prostora, i 160 m2 izložbenog prostora za vozila marke Hyundai. Stručan radni tim koji se stalno edukuje i visok nivo tehničko-tehnološke opremljenosti, što garantuje profesionalni kvalitet. Jubilej je proslavljen u Mataruškoj banji, na sjajnoj lokaciji hotela Okanik.

2017. je godina jubileja u Hyundai mreži ovlašćenih zastupnika

Ideal Auto, kompanija iz Niša, je čak 20 godina uspešan zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai automobila za jugoistočni deo Srbije. Nastao je iz grupacije AUTO MG COMMERCE koji se bavi prodajom i servisiranjem HYUNDAI VOZILA od 1998.godine. Kao član velike Hyundai porodice IDEAL AUTO ispunjava visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. 05.10.2007. godine otvoren je novi prodajno servisni centar IDEAL AUTA u ulici Stari Put Beograd Niš BB, gde se na jednom mestu nalazi prodajni salon od 200 m², kancelarijski prostor, servis na površini od oko 400 m² u kojem se obavljaju sve usluge automehanike i autodijagnostike, limarski i farbarski radovi i ugradnja dodatne opreme. Proslava će biti upriličena 21.10.2017 u hotelu Ideo u Nišu.


Kompanije Ehom Auto i Marić Centar su podelile slavlje sa svojim vernim kupcima i korisnicima servisa koji su imali priliku da prvi put u Srbiji testiraju novi model i30.


PR

Xross Challenge 2018

Xross Challenge 2018

Honda Srbija je i ove godine predstavila najnovije modele HONDA motocikala na ovogodišnjoj Xross Challenge 2018 trci koja je održana od 14. do 17. juna na Tari...

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc Karting Centar je izvršio rekonstrukciju karting staze, sa ciljem da svim ljubiteljima kartinga  vožnju učini još atraktivnijom i udobnijom, ali i kako bi vozačima omogućili da postignu što bolje vreme tokom karting avanture.

123456. . .1377
Audi Q8
Slika nedelje