AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault ponuda u oktobru - Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault ponuda u oktobru - Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Tokom oktobra Renault za sve kupce putničkih vozila nastavlja sa svojom fantastičnom ponudom „Za čistu peticu“ koja sada podrazumeva...

• 4 dodatne zimske gume
• 5 godina garancije
• Dodatna oprema po izboru kupca u iznosu od 200 € sa pdv-om.


Što se Renault finansiranja tiče izdvaja se kredit u eur sa kamatnom stopom od 3,99% i uključenim kasko osiguranjem za prvu godinu.


Pored ove finansijske ponude Renault nastavlja sa dobro poznatim beskamatnim mikro kreditom u iznosu do 5000 € na period do 36 meseci.


Iz bogate Renault ponude posebno se ističe Clio koji startuje sa cenom 9990 € u verziji Life sa paketom Cool. Izdavaja se i Megane Limited sa benzinskim motorom 1.6 115 KS čija je cena 13990 €, sa bogatim paketom opreme koja izmedju ostalog podrazumeva aluminijumske felne, automatski klima uredjaj i LED dnevna svetla u obliku slova C. Po ceni od samo 200 € više može se kupiti i Megane Grandcoupe sa istim paketom opreme.


PR

Škoda sajamska ponuda

Škoda sajamska ponuda

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG CAR SHOW-a koji se održava od 22-28.marta...

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

123456. . .1362
Rally Mexico 2018 - Sebastien Ogier
Slika nedelje