AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault ponuda u oktobru - Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault ponuda u oktobru - Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Tokom oktobra Renault za sve kupce putničkih vozila nastavlja sa svojom fantastičnom ponudom „Za čistu peticu“ koja sada podrazumeva...

• 4 dodatne zimske gume
• 5 godina garancije
• Dodatna oprema po izboru kupca u iznosu od 200 € sa pdv-om.


Što se Renault finansiranja tiče izdvaja se kredit u eur sa kamatnom stopom od 3,99% i uključenim kasko osiguranjem za prvu godinu.


Pored ove finansijske ponude Renault nastavlja sa dobro poznatim beskamatnim mikro kreditom u iznosu do 5000 € na period do 36 meseci.


Iz bogate Renault ponude posebno se ističe Clio koji startuje sa cenom 9990 € u verziji Life sa paketom Cool. Izdavaja se i Megane Limited sa benzinskim motorom 1.6 115 KS čija je cena 13990 €, sa bogatim paketom opreme koja izmedju ostalog podrazumeva aluminijumske felne, automatski klima uredjaj i LED dnevna svetla u obliku slova C. Po ceni od samo 200 € više može se kupiti i Megane Grandcoupe sa istim paketom opreme.


PR

Hyundai i30 N Line - reži, ali ne ujeda

Hyundai i30 N Line - reži, ali ne ujeda

Kia i Peugeot imaju GT Line, Volkswagen ima R Line, Ford ima ST Line, Seat FR Line... A Hyundai? Nakon ultrasportske verzije i30 N, južnokorejski proizvođač će ponuditi nešto "pitomiju" verzije sa sportskim izgledom...

123456. . .1380
Audi Q8
Slika nedelje