AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Kompanija Audi novim video snimkom najavljuje dolazak nove generacije luksuzne limuzine Audi A8. Pre zvanične premijere, novi A8 pojaviće se u akcionom filmu Spider-Man - Homecoming (premijera 7. jula)...

Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje se nastavlja (VIDEO)

Na kratkom video snimku, možemo videti četvrtu generaciju iz nekoliko uglova. Pogled na prednji deo automobila otkriva šestougaonu masku hladnjaka i atraktivne svetlosne grupe, po kojima je Audi postao prepoznatljiv. Audi nam je omogućio da zavirimo i u enterijer, gde možemo videti digitalnu instrument tablu (Audi Virtual Cockpit) kao i novi volan neobičnog dizajna.

 

Pogledajte: Novi Audi A8 (2018) - otkrivanje počinje, pokazan skelet (FOTO).


Na kratkom videu možemo videti, da će A8 biti opremljen i funkcijom daljinskog parkiranja. Audi se u razvoju novog A8 posebno fokusirao na autonomne funkcije, tako da upravo u ovoj oblasti možemo očekivati važne novosti. Iz Ingolstadta najavljuju, da će sistem poluautomatske vožnje biti predstavljen i u filmu Spiderman - Homecoming.


Novi Audi A8 videćemo 28. juna, kada će Spiderman imati svetsku premijeru u Los Angelesu. Kompletno otkrivanje automobila svetskoj javnosti, biće održano 11. jula, na specijalnoj akciji Audi Summit u Barseloni.


VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje