AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

SEATseekingName - I vi možete predložiti ime novog SUV modela

SEATseekingName - I vi možete predložiti ime novog SUV modela

O imenu novog modela španske kompanija odlučivaće javnost. Predlozi moraju ispunici nekoliko važnih uslova...

SEATseekingName - I vi možete predložiti ime novog SUV modela

Predsednik SEAT-a, Luca de Meo, na predstavljanju projekta #SEATseekingName.

 

Seat nudi zanimljivu mogućnost. I vi možete biti deo tima, koji će dati ime novom SUV modelu. Predlog možete poslati do 22. juna, a finalne predloge Seat će prestaviti u septembru mesecu, tokom autosalona u Frankfurtu. Pobednik će, posle javnog glasanja, biti predstavljen 15. oktobra.


Postoji nekoliko pravila, koja se moraju poštovati prilikom aplikacije predloga. Ime mora biti u vezi sa geografijom Španije, kao što je to slučaj sa postojećim modelima. Pored toga, mora odgovarati vrednostima i osobinama marke Seat. Takođe, ime treba lako da se izgovara na različitim jezicima sveta.


"Seat je odlučio da pozove sve ljubitelje marke, da osmisle naziv novog SUV modela, koji će činiti istoriju. U našem nastojanju da pokrenemo #SEATseekingName redefinisalo smo karakterističan proces uključivanja javnosti u celom svetu u okviru projekta od početka do kraja." - izjavio je generalni direktor Seata, Luca de Meo.


O novitetu nemamo puno informacija. Poznato je da će biti postavljen na platformi MQB A2 i u nudiće pet, odnosno sedam mesta. Proizvodiće se u fabrici Volkswagena u Wolfsburgu.


VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje