AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Sport slavi milion fanova na Facebooku, i najavljuje Megane RS! (VIDEO)

Renault Sport slavi milion fanova na Facebooku, i najavljuje Megane RS! (VIDEO)

Pod oznakom "Dolazi uskoro 2017", francuska automobilska kompanija na neobičan način najavljuje dolazak sportske verzije modela Megane...

Najverovatnije, premijera novog Renault Megane RS biće održana na autosalonu u Frankfurtu, koji se održava od 14. do 24. septembra. Poslednji Megane RS napustio je proizvodnu traku u septembru mesecu 2016. godine, a na njegovog naslednika moramo sačekati još nekoliko meseci.


Renault Sport nedavno je prešao granicu od 1 milion fanova na Facebook-u, a u okviru proslave pripremio je kratak video, preko kojeg najavljuje novi hot-hatch. Konkurent Focusu ST (ali i Focusu RS) i Golfu GTI. Automobil je prekriven i možemo videti samo atraktivna LED svetla. Zanimljivo je videti, kako će novi Megane RS izgledati u verziji sa 5 vrata, jer aktuelna generacija modela Megane nije dostupna u trovratnoj verziji.


O tehnici se samo spekuliše. Pojavile su se informacije, da će ga pokretati benzinski 2.0 Turbo maksimalne snage 300 KS.


VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje